FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 1η Απριλίου

Ημερομηνία: 01-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Aκουστικό Live στο «Coq au Vin»

Το Σάββατο 1η Απριλίου το «Coq au Vin» στον πεζόδρομο της Παλιάς Αγοράς υποδέχεται τον Θοδωρή, λίγο μετά τις 9 το βράδυ, σε ένα ακουστικό live, με ελληνικά και ξένα ροκ και άλλα αγαπημένα κομμάτια, σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις!

Σεμινάριο – Easy Painting σε ποδιά

Αυτό το Σάββατο 1η Απρίλη, από τις 5 μ.μ.-8:30 μ.μ. το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι οι «Χειροπινελιές» ζωγραφίζει με την τεχνική του easy painting, την πιο παιχνιδιάρικη κοτούλα… Ένα σεμινάριο που απευθύνεται σε όλους και δεν απαιτεί γνώσεις ζωγραφικής! Απλά ο κάθε συμμετέχων θα πρέπει να φέρει μαζί του ΜΟΝΟ το ψαλιδάκι του και πολύ καλή διάθεση! Όλα τα υπόλοιπα υλικά, περιλαμβάνονται στην τιμή! Κόστος σεμιναρίου: 25,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%). Δηλώσεις συμμετοχής/πληροφορίες στο: 2622400719.

Σεμινάριο ανάπτυξης κινητικών δεξιοτήτων
Το Ωδείο ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΝΤΟ-ΡΕ-ΜΙ διοργανώνει σεμινάριο με θέμα «Η μουσική ως μέσο ανάπτυξης κινητικών δεξιοτήτων» με την Γαβριέλλα Πούπα, το Σάββατο 1η Απριλίου και ώρες 11:00 – 14:00. Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε νηπιαγωγούς, δασκάλους, βρεφονηπιοκόμους, μουσικούς, θεατρολόγους, γονείς.

Η μουσική αποτελεί βασικό ερέθισμα, επιδρά και συμβάλει στην ανάπτυξη της ανθρώπινης κίνησης σ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μας από την πρώτη ήδη βρεφική ηλικία. Το βάρος, ο χρόνος, ο χώρος, η ταχύτητα, η ένταση είναι μερικά από τα στοιχεία που μας βοηθούν να συνειδητοποιήσουμε τα μέλη του σώματος μας. Το σώμα μας χρησιμοποιείται σαν ηχητική πηγή για την εμπέδωση των μουσικών εννοιών μέσω της κίνησης μας.

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου περιλαμβάνει:

Κινητικά παιχνίδια από την πρώτη βρεφική ηλικία.

Δημιουργική-εκφραστική κίνηση και μέσα υποβολής της κίνησης.

Παιχνίδια ανάπτυξης κινητικών δεξιοτήτων.

Χρήση του σώματος σαν ηχητική πηγή.

Κόστος συμμετοχής: 15 ευρώ.

Πληροφορίες: Τηλ: 2621034278 / 6972222996

Email: p.arts@hotmail.gr

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot