FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου

Ημερομηνία: 29-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”40518″ img_size=”full”][vc_column_text]Η Χρύσπα live στο «Central»

Μια εκλεκτή καλεσμένη φέρνει αυτήν την Παρασκευή το «Central» στην Αμαλιάδα για να βάλει φωτιά στη νύχτα. Αυτή δεν είναι άλλη από τη γνωστή τραγουδίστρια Χρύσπα, η οποία θα τραγουδήσει για εσάς τις πιο γνωστές τις επιτυχίες. Λίγο μετά τις 11μ.μ., ραντεβού στο «Central» για να πάρετε μια γεύση από αυτά που σας επιφυλάσσει…

Alcatrash στο «Block 365»

Σήμερα ένα από τα καλύτερα πάρτι της χρονιάς σας περιμένει στο «Block 365» στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας. Μαζί σας θα είναι ο dj Giannis Fournomitis και warm up o dj Antonis Palaiologos όπου υπόσχονται να σας ανεβάσουν το κέφι με επιτυχίες του παρελθόντος.

Funky Ducky στο «Sinner»

Οι Παρασκευές στον πεζόδρομο Αμαλιάδας είναι «Funky Ducky»! Μουσικές που θα σας ξεσηκώσουν σας περιμένουν στο «Sinner Cafe – Bar ». Στα decks oι djs John Bousoutis και Mike που θα επιλέξουν για εσάς τις μεγαλύτερες επιτυχίες.

Nargile Night στο «Mercado»

Μια βραδιά ναργιλέ σας περιμένει σήμερα στο «Mercado Bar» στον Πύργο. Μαζί σας θα είναι οι djs Dejan και ο Paulos Peskelidis να επιλέξουν για εσάς τις μεγαλύτερες επιτυχίες.

Ο Jazz Apatiss στο «Melrose»

Σήμερα ο Jazz Apatiss και το σαξόφωνο του θα σας περιμένουν στο «Melrose Rock Bar» στον Πύργο, με μοναδικές μελωδίες από Acid Jazz και Swing.

Greek Please στο «Suite café & bar»

Μια βραδιά γεμάτη ελληνική μουσική και χορό σας περιμένει για ακόμα μια Παρασκευή στο «Suite café & bar» στην πλατεία Σάκη Καράγιωργα.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot