FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου

Ημερομηνία: 22-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Ο Πάνος Βαβίλης στο «Central»

Ο Πάνος Βαβίλης σήμερα μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Τρελό θα μ’εχεις» σε στίχους Δημήτρη Πάτσιου και μουσική Γιώργου Γιαννικόπουλου στο «Central Café & bar» στην Αμαλιάδα.

Ο Νεκτάριος Μαλλάς live στο «Gotham»

Ο μοναδικός μουσικός και τραγουδιστής Νεκτάριος Μαλλάς, φιναλίστ του «The Voice», παρουσιάζεται σήμερα, για μια και μοναδική εμφάνιση στο «Gotham Coffee, Drinks And Games», Καστόρχη 4. Εσείς θα λείπετε;

 

Greek Please στο «Suite café & bar»

Μια βραδιά γεμάτη ελληνική μουσική και χορό σας περιμένει για ακόμα μια Παρασκευή στο «Suite café & bar» στην Πλατεία Σάκη Καράγιωργα.

 

Ο Oge live στο «Deko»

Το «Deko café bar» στην Αμαλιαδα σας προσκαλεί στο πρώτο του live για την χειμερινή σεζόν σε μια μοναδική βραδιά με τον Oge να τραγουδάει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του για εσάς. Μαζί σας θα είναι ο γνωστός dj Sakis Mastorakis με το μοντέλο Bruno και την Nicole theclassysavage για να σας ανεβάσουν το κέφι.

Cocktail Night στο «My Friends Cafe»

Σήμερα το «My Friend’s Cafe – Cocktail Bar» στη Γαστούνη συνεχίζει με μια βραδιά αφιερωμένη στις γεύσεις των κοκτέιλ. On decks ο dj paul.

 

Opening Night στο «Deus»

Αυτήν την Παρασκευή το «Deus Ex Musica» σας καλωσορίζει για μια ακόμα χειμερινή σεζόν και μαζί σας θα είναι ο γνωστός dj Μαρίνης Τσάγκλας και ο μη εξαιρετέος percussionist Φώτης Αστροπαλιώτης. Μην το χάσετε.

Alcatrash στο «Block 365»

Σήμερα ένα από τα καλύτερα πάρτι της χρονιάς σας περιμένει στο «Block 365» στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας. Μαζί σας θα είναι ο dj Giannis Fournomitis και warm up o dj Antonis Palaiologos όπου υπόσχονται να σας ανεβάσουν το κέφι με επιτυχίες του παρελθόντος.

 

«Face2Face» στο «Mercado bar»

Σήμερα οι djs Paulos Peskelidis και ο Nikos Panagoulias σας περιμένουν στα decks, στο «Mercado bar» για μια «Face2Face» μοναδική βραδιά!

Latin Friday από την «Bailo Dance Academy» στο «The Avenue»

Αυτήν την Παρασκευή μια μοναδική βραδιά Latin σας περιμένει στο «The Avenue», Όθωνος Αμαλίας 24, στην Αμαλιάδα. Ελάτε να χορέψετε σε Latin και όχι μόνο ρυθμούς παρέα με την «Bailo Dance Academy». Εσείς θα λείπετε;

Μνήμες από την πόλη του Πύργου και αρχαιολογικές ιστορίες στη Βιβλιοθήκη Πύργου

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας και η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Πύργου στο πλαίσιο του εορτασμού των «Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2017», σας προσκαλούν σήμερα στις 7:30 μ.μ. στο κτήριο της Βιβλιοθήκης (Γερμανού & Μυρτίλου) στον Πύργο, με θέμα «Μνήμες από την πόλη του Πύργου στην εποχή του Μεσοπολέμου και αρχαιολογικές ιστορίες». Αποσπάσματα κειμένων θα διαβάσει ο φιλόλογος κ. Αυγερινός Αναστασόπουλος. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη & χορηγία του Επιμελητηρίου Ηλείας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος