FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 14 Ιουλίου

Ημερομηνία: 14-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Ο Δήμος Αναστασιάδης στο «Αίθριον»

Πρώτο live στο «Αίθριον cocktail bar» στην Σκαφιδιά αυτήν την Παρασκευή 14 Ιουλίου, στις 11 το βράδυ, με τον Δήμο Αναστασιάδη. Ο γνωστός τραγουδιστής επιστρέφει στο «Αίθριον» και φέρνει μαζί του τα τραγούδια που αγαπήσαμε. Μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι «Θα πετάξω» με μουσική δική του και στίχους Λίνας  Δημοπούλου. Εσείς θα λείπετε;

Latin Party από την «Αθλοκίνηση» στο «ΜΠΛΕ»

Αυτήν την Παρασκευή ξεκινάνε τα πιο ξέγνοιαστα πάρτυ του φετινού καλοκαιριού στο γνωστό στέκι εδώ και 4 χρόνια, στο «ΜΠΛΕ» στην παραλία Κουρούτας, ελάτε να χορέψετε στους πιο ξέφρενους Latin ρυθμούς! Bachata, Salsa, Rumba, Mambo, Samba, χορογραφίες Zumba και Animation που θα σας ξεσηκώσουν.

«Τσακίρ Κέφι» στο «Thalassa sky bar»

Μετά την μεγάλη επιτυχία του προηγούμενου καλοκαιριού, το «Tsakir Kefi» επιστρέφει την Παρασκευή 14 Ιουλίου, στο «Thalassa sky bar» στον Άγιο Ανδρέα στη Villa Ματζάκουρα για να σας ανεβάσει τη διάθεση με γνωστές επιτυχίες.

«Funky Ducky» στο «Bamboo»

Οι Παρασκευές στο Βαρθολομιό είναι «Funky Ducky»! Μοναδικά Cocktails που θα σας δροσίσουν και μουσικές που θα σας ξεσηκώσουν σας περιμένουν στο «Bamboo Summer Cocktail Bar». Στα decks o dj John Bousoutis.

«Θέμα Τιμής» στο «Thalassa beach bar»

Αυτήν την Παρασκευή 14 Ιουλίου όλα είναι Θέμα Τιμής στο «Thalassa beach bar» στην Κουρούτα. Μαζί σας θα είναι και ο dj Pavlos Peskelidis.

Ο Θεολόγος Αναγνωστόπουλος και ο Αποστόλης Λαμπρόπουλος στο «Καφενείον»

Ο Θεολόγος Αναγνωστόπουλος (κιθάρα-φωνή) και ο Αποστόλης Λαμπρόπουλος (μπουζούκι-φωνή) κάθε απόγευμα Παρασκευής λίγο μετά τις 20:00 γίνονται η καλύτερη παρέα της Αμαλιάδας όπως παλιά και σας κρατούν συντροφιά με όμορφα τραγούδια! Όλοι μαζί μια παρέα!!

Coktail Night στο “Corte”!

Αυτή την Παρασκευή το «Corte cafe bar» σας περιμένει σε μια μοναδική βραδιά, για να ταξιδέψετε μαζί στις γεύσεις των κοκτέιλ!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος