FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 13 Οκτωβρίου

Ημερομηνία: 13-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Η Μαρία Καρλάκη live στο «Central»

Η εκρηκτική Μαρία Καρλάκη θα βρίσκεται απόψε στο «Central café-bar» στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας για να σας ανεβάσει την διάθεση με τις γνωστές τις επιτυχίες. Μην λείψει κανείς.

«Lucky Strike Party» στο «Mercado bar»

Σήμερα μια μοναδική βραδιά σας περιμένει στο «Mercado bar» στον Πύργο. Σε συνεργασια με τους MPDA Team ετοιμαζουν ένα νέο entry party. Σας περιμένουν κουπόνια με πολλά δώρα. Μαζί σας θα είναι και ο γνωστος dj Nikos Panagoulias για να επιλέξει για εσάς τις καλύτερες επιτυχίες.

Οι Perfect Mess live στο « Deus Ex Musica»

Αυτήν την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου οι Perfect Mess σας περιμένουν για ένα πολλά υποσχόμενο unplugged live party στο «Deus Ex Musica» στον Πύργο. Εσείς θα λείπετε;

O dj John Pronoitis live στο «Brera»

Αυτή την Παρασκευη ο γνωστος dj John Pronoitis θα βρισκεται στο «Brera café bar» στο αγαπημένο στέκι της πλατείας δικαστηρίων για να συντροφεύσει το ποτό σας με μοναδικες επιτυχιες.

Greek Please στο «Suite café & bar»

Μια βραδιά γεμάτη ελληνική μουσική και χορό σας περιμένει για ακόμα μια Παρασκευή στο «Suite café & bar» στην πλατεία Σάκη Καράγιωργα.

Latin Party στο «Επαρχείον»

Αυτήν την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου η σχολή χορού «Χοροκίνηση» διοργανώνει μια βραδιά αφιερωμένη στη latin μουσική στο «Επαρχείον» και σας περιμένουν λίγο μετά τις 10:00 μ.μ για ένα μοναδικό πάρτι!

«College Rules» στο «Bardoo»

Απόψε το «Bardoo» στην Αμαλιάδα σε συνεργασία με το Δ.Σ του Τ.Ε.Ι Αμαλιάδας διοργανώνουν το 1ο επίσημο φοιτητικό πάρτι. Σας περιμένουν για μια βραδιά γεμάτη χορό και μουσική.

Dj Nigma vs Greek Me Up στο «Deko»

Μια άκρως ελληνική βραδιά σας περιμένει αυτή την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου στο «Deko café-bar» στην Αμαλιάδα. Ο παραγωγός των επιτυχιών (harem/Φυτίλι/Τι του βρηκες) dj Nigma θα είναι μαζί σας για ενα μοναδικό dj set. Επίσης θα είναι οι djs Sakis Mastorakis  και Nikos Marinopoulos για να επιλέξουν για εσάς τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Παρουσίαση η Sofia Zaxaropoulou.

Funky Ducky στο «Sinner»

Οι Παρασκευές στον πεζόδρομο Αμαλιάδας είναι «Funky Ducky»! Μουσικές που θα σας ξεσηκώσουν σας περιμένουν στο «Sinner Cafe – Bar ». Στα decks oι djs John Bousoutis και Mike που θα επιλέξουν για εσάς τις μεγαλύτερες επιτυχίες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος