FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 13 Απριλίου

Ημερομηνία: 13-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Latin Friday Party στο «Podilato»

Απόψε μια μοναδική βραδιά Latin σας περιμένει στο «Podilato», στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας. Θα είναι ένα πάρτι γεμάτο κέφι και ρυθμό με πρωταγωνιστές όπως πάντα τους μαθητές και χοροδιδασκάλους της σχολής για να γεμίσουν την χορευτική πίστα. Εκεί θα βρίσκονται η Διονυσία και η Αλεξάνδρα για να μεταδώσουν το καταπληκτικό κλίμα της σχολής μέσα από τα γνωστά «animation». Ελάτε να χορέψετε σε latin και όχι μόνο ρυθμούς παρέα με την «Bailo Dance Academy».

Gold School στο «Kingdom»

Απόψε το βράδυ ετοιμαστείτε για ένα αξέχαστο πάρτι στο «Kingdom Night Club» στην Αμαλιάδα σε hip hop, RnB  & Τrap ήχους.

Villa Garage στο «Ρετρό»

Ένα μαγικό βράδυ σας περιμένει απόψε στο «Ρετρό café bar» καθώς οι «Villa Garage» επιστρέφουν στην Αμαλιάδα και σας περιμένουν λίγο μετά τις 11 το βράδυ, με δικές τους μελωδίες και αγαπημένα ροκ τραγούδια από 80s, 90s και 00s.

Funky Ducky στο «Sinner»

Οι Παρασκευές στον πεζόδρομο Αμαλιάδας είναι «Funky Ducky»! Μουσικές που θα σας ξεσηκώσουν σας περιμένουν στο «Sinner Café- Bar ». Στα decks oι djs John Bousoutis και Mike που θα επιλέξουν για εσάς τις μεγαλύτερες επιτυχίες.

Ο Στυλιανός Ξανθός στο «Central»

Ο Στυλιανός Ξανθός ένα δικό μας παιδί από την Ηλεία έκανε την εμφάνισή του στο reality show «Star Academy», έχει τραγουδήσει με καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως Βόσσου, Μπάση, Ανδρεάτο, Τσέρτο, Κονιτόπουλο κ.α. Σας περιμένει απόψε λοιπόν στο «Central Cafe Bar» στον πεζόδρομο Αμαλιάδας. Μην το χάσετε.

Ο Θεολόγος Αναγνωστόπουλος live στο «Libro»

Ο Θεολόγος Αναγνωστόπουλος σας περιμένει απόψε στο «Libro afternoon bar», Κρεστενίτου 10, στον Πύργο για να σας κρατήσει συντροφιά με όμορφα τραγούδια! Μαζί του θα είναι ο Σάκης Καρακαλος στο μπουζούκι και ο Γιάννης Μπιτσακου στα πλήκτρα. Όλοι μαζί μια παρέα.

Ο Ηρακλής Φάμελος και ο Παναγιώτης Χατζηλαζαρίδης live στο «Εν Λευκώ»

Μια βραδιά γεμάτη έντεχνη και ρεμπέτικη μουσική σας περιμένει απόψε στο εστιατόριο «Εν Λευκώ» στον Πύργο από τους Ηρακλή Φάμελο και Παναγιώτη Χατζηλαζαρίδη. Εσείς θα λείπετε;

Hip Hop live στον «Κήπο Cafe»

Ο «Κήπος Καφέ», στη στοά στη Μιαούλη 3 στον Πύργο, σας προσκαλεί απόψε σε μια μοναδική hip hop βραδιά αφού θα τραγουδήσουν οι: Λεκτικά θαύματα, Κενο, Chrisko, Ak και Monostekis. Στα decks o dj L.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος