FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 11 Μαΐου

Ημερομηνία: 11-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Latin Friday Party στο «Podilato»

Απόψε μια μοναδική βραδιά Latin σας περιμένει στο «Podilato», στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας. Θα είναι ένα πάρτι γεμάτο κέφι και ρυθμό με πρωταγωνιστές όπως πάντα τους μαθητές και χοροδιδασκάλους της σχολής για να γεμίσουν την χορευτική πίστα. Εκεί θα βρίσκονται o Διονύσης και η Αλεξάνδρα για να μεταδώσουν το καταπληκτικό κλίμα της σχολής μέσα από τα γνωστά «animation». Ελάτε να χορέψετε σε latin και όχι μόνο ρυθμούς παρέα με την «Bailo Dance Academy».

Just A Ride Baby – Iro & Dori στο «Deus»

Για ακόμα μια φορά τα αγαπημένα σας κορίτσια Iro Riga & Dori Blue παίρνουν την σκυτάλη και σας παρασέρνουν σε μια ενδιαφέρουσα «βόλτα» απόψε στο αγαπημένο σας «Deus Ex Musica»! It’s just a ride baby…

Black Out στο «Mercado»

Το «Black Out» πάρτι επιστρέφει απόψε για να βάλει «φωτιά» στην νυχτερινή διασκέδαση της πόλης στο « Mercado bar». Τα φώτα σβήνουν και το κέφι ανεβαίνει. Μαζί σας θα είναι οι djs Paulos Peskelidis και Alex Psi. Hosted by Ilias Ksiromerisios.

Shots College Party στο «Suite»

Απόψε το «Shots College Party», έρχεται να σας απογειώσει στο «Suite Café-bar» στην Κεντρική πλατεία Πύργου και σας περιμένει όλους σε μία άκρως τρελή φοιτητική βραδιά καθώς θα βρίσκεται κοντά σας ο Γιάννης Σπαλιάρας. Μαζί σας θα είναι και οι djs Sakis Mastorakis & Nikos Marinopoulos.

Η Εύα Λάσκαρη στο «Central»

Απόψε το «Central café-bar» στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας παρουσιάζει την εκρηκτική Εύα Λάσκαρη, σε ένα μοναδικό mainstream dj set που θα ξεσηκώσει τα πλήθη. Η βραδιά αναμένεται… καυτή! Μην λείψει κανείς.

Rockn Roll στο «Retrocafé»

Κάθε Παρασκευή οι καθιερωμένες Rock ‘n Roll βραδιές επέστρεψαν στο «Retro-café» στην Αμαλιάδα! Ένα είδος μουσικής που εξάγει δυνατά συναισθήματα και πολύ κέφι για χορό! Μετά τις 10, ποιος είναι έτοιμος για χορό;

Cocktail Night στο «Factory»

Απόψε το «Factory Espresso Bar» στην Γαστούνη σας περιμένει σε μια μοναδική βραδιά, για να ταξιδέψετε μαζί στις γεύσεις των κοκτέιλ! On decks ο dj Vassilis Naoumis ο οποίος θα επιλέξει για εσάς τα καλύτερα.

Funky Ducky στο «Sinner»

Οι Παρασκευές στον πεζόδρομο Αμαλιάδας είναι «Funky Ducky»! Μουσικές που θα σας ξεσηκώσουν σας περιμένουν στο «Sinner Café- Bar ». Στα decks oι djs John Bousoutis και Mike που θα επιλέξουν για εσάς τις μεγαλύτερες επιτυχίες.

«Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s Café-Cocktail Bar»

Η συνήθεια που έγινε λατρεία… κάθε Παρασκευή «Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s» στη Γαστούνη. Με ειδικές τιμές στα κοκτέιλ και ανανεωμένο κατάλογο ποιος μπορεί να αντισταθεί να μην περάσει για ένα ποτό; Και φυσικά μαζί σας στα decks θα είναι ο dj Paul για να σας παρασύρει με τη μουσική του σε μια μοναδική νύχτα…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος