FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 11 Αυγούστου

Ημερομηνία: 11-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Απόψε το μεγάλο πάρτι του Κωστή Μαραβέγια

Λίγες μόνο ώρες απομένουν για το μεγάλο live του φετινού καλοκαιριού, με την εμφάνιση του Κωστή Μαραβέγια το βράδυ στο θέατρο Φλόκα Αρχαίας Ολυμπίας.

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός θα παρουσιάσει στους πολυάριθμους φίλους του ένα ολοκαίνουργιο μουσικό πρόγραμμα που θα εντυπωσιάσει, με τραγούδια από το ξεκίνημά του μέχρι το τελευταίο του album με τις ιστορίες του “Καταστρώματος”. Αλλά όχι μόνο. Η εκδήλωση θα μετατραπεί σ’ ένα μουσικό παιχνίδι με επιλεγμένα τραγούδια  που ο Κωστής αγαπά πολύ, ερμηνευμένα με το μοναδικό του τρόπο. Την συναυλία διοργανώνει η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία «Παγκόσμιο Πάρκο Ολυμπιονικών ΟΛΥΜΠΙΑ.

Ο Ηλίας Βρεττός live στο «White Island»

Αυτήν την Παρασκευή ο αγαπημένος και γνωστός τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός θα βρίσκεται στο «White Island Summer Club» στην παραλία Κουρούτας. Σας περιμένει για μια μοναδική βραδιά, για να σας ανεβάσει την διάθεση με τις πιο γνωστές του επιτυχίες και σας υπόσχεται μια αξέχαστη νύχτα. Γι’ αυτό μην λείψει κανείς!

6o Φεστιβάλ Ανδραβίδας – Κυλλήνης: Η Νατάσσα Θεοδωρίδου live στο Λιμάνι Κυλλήνης

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου θα βρίσκεται σήμερα στην Ηλεία για ένα μοναδικό  live στο πλαίσιο του 6ου Φεστιβάλ Ανδραβίδας – Κυλλήνης. Μέσα από τη μεγάλη της αγάπη για το λαϊκό τραγούδι, και με απόλυτο σεβασμό συνέπεια και ήθος, έχει στόχο η κάθε της συνάντηση με το κοινό να μετατρέπεται σε μια μεγάλη παρέα που θα συμμετέχει, θα τραγουδά, θα συγκινείται, θα χαμογελά. Στις 21:30μ.μ, θα έχετε τη τιμή να την απολαύσετε στο λιμάνι της Κυλλήνης.

«5o Port Festival» στο Κατάκολο

Μουσική, εργαστήρια, δρώμενα, δράσεις ομάδων και αρτιστών δίνουν χρώμα για 6η συνεχή χρονιά στο λιμάνι Κατακόλου. Tο πολυμορφικό «5ο Port Festival» με μια μεγάλη συναυλία με καλλιτέχνες που εκπροσωπούν διαφορετικά είδη μουσικής, με έμφαση στην ελληνική δισκογραφία, αλλά και με ροκ, τζαζ, ethnic-balkan ήχους άνοιξε τις «πόρτες» του από την Πέμπτη 10 Αυγούστου και συνεχίζεται μέχρι σήμερα Παρασκευή 11 Αυγούστου με τον dj Johnny Kintz να επιμελείται το μουσικό intro και outro της βραδιάς, ενώ η κύρια δραστηριότητα είναι η προβολή του πολυβραβευμένου μουσικού ντοκιμαντέρ των Brad Allgood & Graham Townsley «Η ορχήστρα της ανακύκλωσης –  Μια συμφωνία του ανθρώπινου πνεύματος», σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά & Νέους, τη Μικρή Ακαδημία και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κατακόλου «Ο Φάρος».

 

Latin Party από την «Αθλοκίνηση» στο «ΜΠΛΕ»

Τα πιο ξέγνοιαστα πάρτυ του φετινού καλοκαιριού στο γνωστό στέκι εδώ και 4 χρόνια, στο «ΜΠΛΕ» στην παραλία Κουρούτας, συνεχίζονται και σήμερα. Ελάτε να χορέψετε στους πιο ξέφρενους Latin ρυθμούς! Bachata, Salsa, Rumba, Mambo, Samba, χορογραφίες Zumba και Animation που θα σας ξεσηκώσουν.

Ο Πάνος Βαβίλης live στο «Agora Open Mall»

Ο Πάνος Βαβίλης δίνει ένα μοναδικό live όπως μόνο αυτός ξέρει, το βράδυ στο «Agora Open Mall» στο Κατάκολο. Μια εγγυημένη βραδιά από τον αγαπημένο μας λαϊκό τραγουδιστή! Μαζί του θα είναι και Ελίνα Νιάρου.

Ο dj Nikos Panagoulias στο «Caldo coffee & bar»

Ο dj Nikos Panagoulias θα είναι αυτήν την Παρασκευή στο «Caldo coffee & bar» για να σας ανεβάσει τη διάθεση με γνωστές επιτυχίες.

Πανηγύρι στη Βρίνα με την Έφη Θώδη

Η οικογένεια του Κένταυρου Βρίνας σας προσκαλεί σήμερα στο Δημοτικό Σχολείο Βρίνας για να διασκεδάσετε, να χορέψετε, να τραγουδήσετε και να περάσετε μια υπέροχη βραδιά με τα τραγούδια της αγαπητής Έφης Θώδη. Μαζί της θα είναι και η Μαρία Καλαϊτζή. Σας περιμένουν όλους εκεί.

 

8ο  Φεστιβάλ Δάφνης: Λαϊκό γλέντι στη Δάφνη Ηλείας

Αυτήν την Παρασκευή 11 Αυγούστου στο πλαίσιο του 8ου φεστιβάλ Δάφνης διοργανώνεται λαϊκό γλέντι με την μουσική παρέα του Γιάννη Τεκερλέκη .Μαζί του θα είναι στο τραγούδι η Ρούλα Γεωργίου και ο Φώτης Πατσός .Το γλέντι θα γίνει στο Δημοτικό Σχολείο της Δάφνης.

5ο Φεστιβάλ Πηνειού

Θέατρο Σκιών: «O Kαραγκιόζης ο Θησέας και ο Μινώταυρος» στο Θέατρο Καβασίλων

Στο πλαίσιο του 5ου φεστιβάλ Πηνειού θα ανεβεί σήμερα η παράσταση του Θεάτρου Σκιών «O Kαραγκιόζης ο Θησέας και ο Μινώταυρος». Ο ήρωας Θησέας με βοηθό τον Καραγκιόζη, υπερπηδώντας δύσκολα εμπόδια, φθάνουν στο παλάτι του πατέρα του Αιγαία. Ο ξυπόλητος καμπούρης θα μας διασκεδάσει με τα αστεία του συμμετέχοντας στις περιπέτειες και τα κατορθώματα του ήρωα Θησέα, φθάνοντας μέχρι την Κρήτη για να παλέψει με τον Μινώταυρο. Μια παράσταση από την Ελληνική Μυθολογία με πολλές εναλλαγές σκηνικών, διασκευασμένη στις τεχνικές του θεάτρου σκιών. Η παράσταση θα γίνει στο Ανοιχτό Θέατρο Καβασίλων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος