FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 10 Αυγούστου

Ημερομηνία: 10-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Ο Λευτέρης Πανταζής live στο «JOJO Beach Bar»

Ένας μοναδικός καλλιτέχνης, ο Λευτέρης Πανταζής έρχεται απόψε για να «ταράξει» τα νερά του «JOJO beach bar» στην παραλία της Κουρούτας. Σας περιμένουν σε μια υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά με ξέφρενο κεφι, να τραγουδήσετε όλες τις επιτυχίες του και να χορέψετε μέχρι «τελικής πτώσης». Μην το χάσετε.

O dj Themis Georgantas στο «White Island»

Απόψε ο dj και ραδιοφωνικός παραγωγός Themis Georgantas θα βρίσκεται στα decks του «White Island Summer Club» στην Κουρούτα για μια εκρηκτική βραδιά καθώς με ένα δυνατό μουσικό πρόγραμμα από αγαπημένες ελληνικές αλλά και ξένες επιτυχίες έχει σκοπό να σας απογειώσει.

The biggest beach party στο «Μπανάνα»

Το μεγαλύτερο beach party στο Κατάκολο σας περιμένει απόψε στο «Μπανάνα». Ετοιμαστείτε για μια νύχτα με πολύ χορό και τραγούδι. Το ανανεωμένο team σας υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη ένταση, ρυθμό και διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσης. Μαζί σας θα είναι ο μοναδικός dj Sakis Mastorakis. Μην το χάσετε.

«Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s Café-Cocktail Bar»

Η συνήθεια που έγινε λατρεία… κάθε Παρασκευή «Keep calm and drink cocktails» στο «My Friend’s» στη Γαστούνη. Με ειδικές τιμές στα κοκτέιλ και νέες γεύσεις ποιος μπορεί να αντισταθεί να μην περάσει για ένα ποτό; Και φυσικά μαζί σας στα decks θα είναι ο dj Paul για να σας παρασύρει με τη μουσική του σε μια μοναδική νύχτα…

Rock ‘n Roll στο «Retro-café»

Κάθε Παρασκευή οι καθιερωμένες Rock ‘n Roll βραδιές επέστρεψαν στο «Retro-café» στην Αμαλιάδα! Ένα είδος μουσικής που εξάγει δυνατά συναισθήματα και πολύ κέφι για χορό! Μετά τις 10, ποιος είναι έτοιμος για χορό;

Cocktail Night στην «Παράγκα»

Το «Παράγκα Cocktail House» στην παραλία Κουρούτας σας περιμένει σε μια μοναδική βραδιά, για να ταξιδέψετε μαζί στις γεύσεις των κοκτέιλ, να διασκεδάσετε να χορέψετε με την παρέα σας κάθε Παρασκευή βράδυ! Εσείς θα λείπετε;

O dj Kallahan στην ταράτσα του «Gotham»

Ο γνωστός σε όλους dj Kallahan βρίσκεται κάθε Παρασκευή στα decks του «Gotham Roof Bar» στον Πύργο. Pop, disco και funky beats από τον μετρ του είδους. Σας περιμένουν.

Ο dj Andreas Myrtai στο «Lalas Village»

Απόψε ο γνωστός dj Andreas Myrtai θα βρίσκεται στο «Lalas Village» για να σας ξεσηκώσει με τις μουσικές του επιλογές σε ένα άκρως βραδινό καλοκαιρινό πάρτι. Μην λείψει κανείς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος