FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Κυριακή 2 Απριλίου

Ημερομηνία: 02-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Rock around live στο «Νηπιαγωγείο»

Την Κυριακή 2 Απριλίου το ρακομελάδικο «Νηπιαγωγείο» παρουσιάζει το «rock around» live με τον Παναγιώτη Χατζηλαζαρίδη και τον Μάριο Δημητρόπουλο που αναβλήθηκε την περασμένη βδομάδα. Δύο φοβεροί καλλιτέχνες έρχονται να γεμίσουν το Κυριακάτικο βράδυ μας και να σημάνουν τη λήξη του πολύ επιτυχημένου 5ου Φεστιβάλ Νηπιαγωγείο. Η μουσική ξεκινά στις 21:30 και το τηλέφωνο για κρατήσεις: 6971635129.

 

Ημερίδα χειροτεχνίας στην Κρέστενα

Το «λειρί του Κόκορα», γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια μαζί με τους φίλους του σε μια μοναδική διαδραστική έκθεση χειροτεχνίας, την Κυριακή 2 Απριλίου στις 11 το πρωί στον χώρο της Γιορτής της Σταφίδας στην Κρέστενα. Στο χώρο θα υπάρχουν δωρεάν εργαστήρια για τους μικρούς φίλους που θα παίξουν, θα διασκεδάσουν και θα μπουν στο κλίμα της χειροτεχνίας! Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν: Powertex, TrashArt, Διακόσμηση, Κόσμημα, Σαπούνι, Χειροποίητες Αλοιφές, και όλα σε κλίμα Πασχαλινό! Είσοδος ελεύθερη.

 

Βραδιά Ωραίων Λόγων και Ήχων Μουσικής από το «Λύκειο των Ελληνίδων»

Το τμήμα χορωδίας του Λυκείου των Ελληνίδων παρουσιάζει την εκδήλωση ποίησης και μουσικής με τίτλο: «Βραδιά Ωραίων Λόγων και Ήχων Μουσικής» την Κυριακή 2 Απριλίου στις 7:30 το απόγευμα, στις αίθουσες του Λυκείου των Ελληνίδων, Λετρίνων 6 (1ος όροφος). 

 

Karaoke Party στην «Παλαιά Αγορά»

Κάθε Κυριακή το ραντεβού είναι γνωστό. To karaoke party έχει κατακλύσει τις Κυριακές του Πύργου και επιβραβεύει όλους τους ταλαντούχους της πόλης. Αρχίστε την προετοιμασία και αν έχετε ταλέντο θα επιβραβευτείτε με ένα κατάλληλο αλκοολούχο δώρο. Όσοι ορθόφωνοι προσέλθετε 11 η ώρα στην… «Παλαιά».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot