FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Κυριακή 18 Φεβρουαρίου

Ημερομηνία: 18-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Ο Κώστας Μακεδόνας live στην Ολυμπία

Ο Κώστας Μακεδόνας, παρέα με την Μαίρη Δούτση και έξι εξαιρετικούς μουσικούς, μας ταξιδεύει σε λαϊκά μονοπάτια και μας καλεί να τραγουδήσουμε όλοι μαζί στο «Olympic Village Hotel» στην Αρχαία Ολυμπία, αυτήν την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου. Μια βραδιά γεμάτη μουσική, διασκέδαση, ποτό και βεβαίως αγαπημένα πάντα τραγούδια.

Carnival Show στο «Vandal»

Αυτήν την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου το «Vandal Project» σας περιμένει για να γιορτάσει μαζί σας την τελευταία μέρα των αποκριών κάνοντας ένα μεγάλο αποκριάτικο πάρτι λίγο μετά τις 6 μ.μ. Μαζί σας θα είναι οι djs Kostas Masouras & Constantino. Μην λείψει κανείς.

Carnival Party στο «Corte»

Αυτήν την Κυριακή αποχαιρετούμε το καρναβάλι και το «Corte Café Bar» στην Κεντρική πλατεία Πύργου σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό μασκέ πάρτι για μικρούς και μεγάλους. Για τους μικρούς μας φίλους θα υπάρχουν κλόουν και πολλά δώρα. Σας περιμένουν όλους λίγο μετά τις 4 μ.μ.

«Πιτζάμα Party» στο «Mercado»

Ένα μοναδικό πιτζάμα πάρτι σας περιμένει αυτή την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στο «Mercado Bar» στον Πύργο. Μαζί σας θα είναι οι djs Paulos Peskelidis & Nikos Panagoulias οι οποίοι θα σας ανεβάσουν την διάθεση επιλέγοντας τις καλύτερες επιτυχίες.

Wine Love στο «Cabaret»

Μια μοναδική βραδιά αφιερωμένη στο κρασί σας περιμένει αυτήν την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στο «Cabaret Urban Bar» στην Κεντρική πλατεία Πύργου με προτάσεις από τοπικούς οίνους του νομού μας που είναι στην διάθεση σας να τις γευτείτε.

Afternoon Party στο «Pallas

Αυτήν την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου μετά την λήξη του καρναβαλιού το «Pallas Café Bar» στα Λεχαινά σας περιμένει σε ένα απογευματινό πάρτι με τον dj Paulo Peskelidi να σας ξεσηκώνει με τις μεγαλύτερες επιτυχίες.

«Prockes» live στο «Ρετρό»

Αυτήν την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου οι «Prockes» μια νέα ροκ μπάντα από την περιοχή μας θα τραγουδήσουν για εσάς live στο «Ρετρό» στην Αμαλιάδα. Σας περιμένουν για να τους ανακαλύψετε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος