FOLLOW US: facebook twitter

Προσωρινή άδεια λειτουργίας στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Πύργου: Επιτέλους, ξεκινούν οι εγγραφές!

Ημερομηνία: 03-09-2018 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”70023″ img_size=”full”][vc_column_text]Στο παρά ‘5 χάρη στον αγώνα των εργαζομένων και του προέδρου του Συλλόγου Χρήστου Γαρύφαλλου, δόθηκε η απαιτούμενη προσωρινή άδεια για την λειτουργία των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Πύργου.

Σήμερα, αναμένεται η αποστολή της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με την οποία εγκρίθηκαν και πιστοποιήθηκαν οι εργασίες που έγιναν στους Παιδικούς Σταθμούς, στην ΕΕΤΑΑ για την λήψη της σχετικής και απαιτούμενης προσωρινής άδειας λειτουργίας ενώ από αύριο ξεκινούν και οι εγγραφές των παιδιών για τη σχολική χρονιά 2018-2019.

Προ ημερών, πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στους εργαζομένους των σταθμών και τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμων Πύργου, Αρχαίας Ολυμπίας, Ζαχάρως Χρήστο Γαρύφαλλο και μάλιστα είχε αποφασιστεί η πραγματοποίηση στάση εργασίας, η οποία μετά τις τελευταίες θετικές εξελίξεις ματαιώθηκε.

«Μέσα στην εβδομάδα, κατόπιν πιέσεων, συντάχθηκε η Τεχνική Έκθεση και για τους πέντε Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου που εκκρεμούσε ώστε να δοθεί η προσωρινή άδεια λειτουργίας ενώ δόθηκε και παράταση μέχρι τέλος του χρόνου για τις απαραίτητες άδειες πυρασφάλειας και οικοδομής (σε Επιτάλιο, Καράτουλα και έναν του Πύργου).  Οι εργασίες λοιπόν έγιναν, πιστοποιήθηκαν από το Μηχανικό, απομένει η πυρασφάλεια που πήρε παράταση και Τρίτη με Τετάρτη, ξεκινούν και οι εγγραφές» τόνισε ο κ. Γαρύφαλλος.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot