FOLLOW US: facebook twitter

Προοδευτική- Κένταυρος Μαγούλας 3-2

Ημερομηνία: 21-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

proodeutiki

Νίκη με ανατροπή και παράπονα!

Συγκλονιστικό ματς έγινε στο γήπεδο Μανολάδας το απόγευμα του Σαββάτου, με την τοπική Προοδευτική να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να επικρατεί τελικά με 3-2 του Κένταυρου Μαγούλας, ο οποίος είχε προηγηθεί στο σκορ με 0-2!

Η ομάδα του Χρήστου Παπαζώη ευτύχισε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 12’ με τον Τσιμάνη (0-1), ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Σάκης Στροφύλλας εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην αντίπαλη περιοχή και έστειλε τη μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα (0-2), ολοκληρώνοντας τον πλήρη αιφνιδιασμό.

Παρά το «σοκ» οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 37’ ο Μπουρλάκης μείωσε σε 1-2 και στην τελευταία φάση του α’ μέρους ο Ορλώφ έφερε το ματς στα ίσια, στέλνοντας τις δυο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια (2-2).

Μάλιστα η «Προο» επέστρεψε με κεκτημένη ταχύτητα στην επανάληψη και στο 55’ ο Νικολετάκης με ατομική προσπάθεια έδωσε προβάδισμα με 3-2 στην ομάδα του, που τελικά ήταν και το τελικό σκορ.

Να σημειώσουμε ότι η ομάδα της Μαγούλας έχει παράπονα από την διαιτησία.

 

Οι συνθέσεις

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Σταθόπουλος, Πέρδικας Κ., (46’ Παντελής), Λιακόπουλος, Λαζανάς, Βασιλόπουλος (65’ Σάμαρης Ε.), Βαλογιάννης, Σάμαρης Π., Ορλώφ, Πέρδικας Γ. (56’ Κατσιμιτσήρης), Μπουρλάκης, Νικολετάκης

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: Κούβελας, Αβραμόπουλος, Καράμπελας, Κλειδέρης, Μπαλαούρας, Καρβουνιάρης, Κλάδης, Τζόλος, Στροφύλλας Δ., Στροφύλλας Π., Τσιμάνης (57’ Τσιτσιρόπουλος)

 

 

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος