FOLLOW US: facebook twitter

Προοδευτική-Αίας 5-2: Πανδαισία από γκολ

Ημερομηνία: 03-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Προοδευτική και Αίας Γαστούνης χωρίς το παραμικρό βαθμολογικό άγχος πρόσφεραν γκολ και θέαμα το απόγευμα του Σαββάτου στη Μανολάδα. Τελικό σκορ 5-2 με χατ-τρικ του Μπουρλάκη.

Μόλις στο 1ο λεπτό  ο Μπουρλάκης με σουτ έκανε το 1 – 0 και στο 15΄ο ίδιος παίκτης με δυνατό σουτ εντός περιοχής , έγραψε νωρίς νωρίς το 2 – 0. Στο 18΄ο Νικολετάκης «σημάδεψε» το δοκάρι του Γελαδά και στο 27΄ο πρώτος σκόρερ της Προοδευτικής  με κοντινό πλασέ, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3 – 0. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 52΄, ο Λογώνης μείωσε σε 3 – 1.  Στο 70΄ο Νικολετάκης με κοντινό πλασέ έκανε το 4 – 1 και  στο 81΄ο Μόττας με ωραία ατομική προσπάθεια μείωσε εκ νέου για τον Αίαντα , σε 4 – 2! Το τελικό 5 – 2 , διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις  ο Μπουρλάκης.

Προοδευτική: Σταθόπουλος (62΄Σκλαβενίτης), Κατσιμιτσίρης (65΄ Π. Σάμαρης ), Λιακόπουλος, Λ. Σάμαρης , Βασιλόπουλος , Βαλογιάννης, Πέρδικας, Αθανασόπουλος , Παντελής (62΄ Λαζανάς ), Μπουρλάκης, Νικολετάκης.

Αίας: Λούρμπας, Μόττας, Κώτσαλης, Τσουραπάς, Γιαρικάνης, Τσώλος, Ρουμελιώτης , Δημητρίου, Πυρομάλλης, Λογώνης, Λούρμπας (48΄ Δαλαμάρας).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot