FOLLOW US: facebook twitter

Προετοιμάζουν τις σχολικές μονάδες: Εργασίες καθαρισμού και παρεμβάσεις από τις υπηρεσίες του Δήμου Πύργου

Ημερομηνία: 06-09-2017 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”978″ img_size=”full”][vc_column_text]Εργασίες καθαρισμού και μικροπαρεμβάσεις, υλοποιούν τις τελευταίες μέρες, συνεργεία των υπηρεσιών του Δήμου Πύργου προκειμένου όλα να είναι έτοιμα την προσεχή Δευτέρα που ξεκινά η νέα σχολική χρονιά.

Στη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα μεταξύ του αντιδημάρχου Πρασίνου και του προέδρου των Σχολικών Επιτροπών Δημήτρη Μεσσαλά, καταρτίστηκε πρόγραμμα καθαρισμού όλων των σχολικών μονάδων, δίνοντας έμφαση στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς, στους οποίους ήδη έχουν ξεκινήσει τα μαθήματα.

Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, όπως τόνισε ο αντιδήμαρχος Πρασίνου Βασίλης Σεϊντής, θα έχουν ολοκληρώσει το 80% των καθαρισμών, υλοποιώντας ταυτόχρονα και παρεμβάσεις στα σχολικά συγκροτήματα των πρώην δήμων Ωλένης, Ιάρδανου και Βώλακος. «Ήδη έχουμε ολοκληρώσει τις εργασίες καθαρισμού στο 1ο Δημοτικό σχολείο και από αύριο (σ.σ. σήμερα) ξεκινάμε στους βρεφονηπιακούς σταθμούς της πόλης. Αυτό όμως που θέλω να αναφέρω είναι ότι, από τον Ιανουάριο μέχρι και το Μάιο του 2017 είχαμε προχωρήσει στον καθαρισμό όλων των σχολείων (καθαρισμοί, κόψιμο χόρτων και κλαδιών) και η εικόνα που παρουσιάζουν σήμερα θυμίζει… ζούγκλα» είπε και απευθυνόμενος στους διευθυντές των σχολικών συγκροτημάτων, ζήτησε συνεργασία ώστε και με ενέργειες τους να διατηρούν τα σχολεία καθαρά.

Ο αντιδήμαρχος Πρασίνου Βασίλης Σεϊντής

 

«Επειδή θα επαναληφθεί το φαινόμενο να έχουμε πάλι χόρτα σε τρείς μήνες, θα ήθελα να παρακαλέσω τους φίλους διευθυντές, να κρατούν τουλάχιστον σε ένα επίπεδο τα προαύλια των σχολείων ώστε να επεμβαίνουμε ως υπηρεσία μια δυο φορές το χρόνο» ανέφερε, προσθέτοντας ότι ήδη κάποιοι διευθυντές είχαν προνοήσει και αυτό τους δίνει την ευχέρεια να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα των απαιτούμενων εργασιών νωρίτερα.

Παράλληλα, τόνισε ότι θα ξεκινήσουν αντίστοιχες εργασίες σε Επιτάλιο και Αλφειούσα, στο Δήμο Ωλένης και συγκεκριμένα στο Γούμερο, το Καράτουλα, το βρεφονηπιακό σταθμό και το αυστραλιανό κέντρο.

Τέλος, επισήμανε ότι παρεμβάσεις στα σχολεία υλοποιούν η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου σε συνεργασία με την Α/θμια και Β/θμια εκπαίδευση, όπως βαψίματα και μικροεπισκευές και κατέληξε πως και οι τρεις υπηρεσίες του δήμου βρίσκονται επί ποδός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot