FOLLOW US: facebook twitter

Πρεμιέρα σήμερα για τον «Δον Καμίλο» από την θεατρική ομάδα του Συλλόγου Φιλοπροόδων Ζαχάρως

Ημερομηνία: 23-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Άφθονο γέλιο έχει σκοπό να μας χαρίσει από σήμερα η Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου Φιλοπροόδων Ζαχάρως, που κάνει πρεμιέρα απόψε στις 8.30 το βράδυ, με την απολαυστική κωμωδία του  Σωτήρη Πατατζή «Δον Καμίλο».  Την  σκηνοθεσία έχει για μια ακόμα φορά ο Μεσσήνιος σκηνοθέτης Βασίλη Φλώρου.

Οι παραστάσεις θα δοθούν στο  αμφιθέατρο του δημοτικού σχολείου Ζαχάρως και θα διαρκέσουν μέχρι και την επόμενη Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018. Η Ομάδα που δίνει δείγματα γραφής τα τελευταία χρόνια, είναι πανέτοιμη για να ανέβει στο σανίδι και να δώσει τον καλύτερο εαυτό της, δημιουργώντας μια καλοστημένη παράσταση… συνταγής γέλιου, αντίδοτο των δύσκολων καιρών που βιώνουμε όλοι.

Η ιστορία εκτυλίσσεται τη δεκαετία του 1950 σε μια επαρχιακή πόλη της Ιταλίας. Ο Δον Καμίλο είναι ένας καθολικός ιερέας, ο οποίος βρίσκεται στη μέση μιας εκλογικής μάχης για τις δημοτικές εκλογές, ανάμεσα στον διεφθαρμένο Φλουράτο, τον οποίο αναγκάζεται να υποστηρίξει λόγω της θέσης του στην εκκλησία και στον παιδικό του φίλο Πεπόνε. Μια απρόσμενη επίσκεψη του Καρδινάλιου θα βάλει τον Δον Καμίλο σε μπελάδες, αφού θα κληθεί να ξεγελάσει το λαό με ένα ψεύτικο θαύμα, προκειμένου να στρέψει την ψήφο του στον υποψήφιο Φλουράτο, γεγονός που είναι ενάντια στις αξίες και το ήθος του. Οι παρεξηγήσεις που δημιουργούνται κατατάσσουν το έργο ανάμεσα στις πιο ξεκαρδιστικές κωμωδίες του κλασικού θεάτρου.

Τηλέφωνα κρατήσεων:Σοφία: 6972196331, Ούτε: 6977501613, Σωτηρία:6930536888,Δήμητρα:6975704567,
Αθανασία:6974560889.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος