FOLLOW US: facebook twitter

«Πού ήσουν, κ. Αβδάλα, όταν έγινε αλλοίωση πρωταθλήματος»;

Ημερομηνία: 06-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Διαβάσαμε σε μερίδα του έντυπου τοπικού Τύπου (με αρχική δημοσίευση το Σάββατο 1/4, παραμονή κρίσιμων αγώνων για το πρωτάθλημα της Α2 Ηλείας και κυρίως της δικής μας ομάδας με πολύ δύσκολο εκτός έδρας αγώνα) κάποιες αοριστολογίες και γενικότερες “εξυπνάδες” που καταφέρονταν κατά της ομάδας μας και υπογράφονταν από τον “Θωμά Αβδάλα, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΑΟ Μακρισίων και του Ολυμπιακού Ζαχάρως”.

Αφήνουμε προς το παρόν στην άκρη, αν αυτά που έγραψε τα έγραψε ο ίδιος ή του τα υπαγόρευσε κάποιος(…), και λέμε πολύ απλά και κατανοητά:

 α) Στην τελείως γενική κι αόριστη αναφορά του περί παρουσίας “ατόμων χωρίς να έχουν σχέση με το τοπικό ποδόσφαιρο” στο χώρο των αποδυτηρίων στο ματς με τον Ολυμπ. Ζαχάρως, αν υπήρχε οτιδήποτε μεμπτό, όπως ίσως προσπαθεί να πει, θα το ανέφερε ή η αντίπαλη ομάδα ή κάποιος αξιωματούχος του αγώνα (διαιτητής, παρατηρητής – ο οποίος ήταν ο ίδιος ο επικεφαλής της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Ένωσης, Διον. Καραλάγας, κ.τ.λ.). Αν πάλι θέλει να πει κάτι άλλο, ας το πει σε απλά ελληνικά, συγκεκριμενα και κατανοητά, για να πάρει απάντηση και σε αυτό.

β) Ξέρει ο κ. Αβδάλας (ή και ο υποβολέας του) για το Φύλλο Αγώνα στο ματς με τον ΑΟ Μακρισίων κι αν έπρεπε να τιμωρηθεί και με πόσο, ο παίκτης μας; Ξέρει ή κάνει φτηνή προπαγάνδα;

γ) Που ήταν ο κ. Αβδάλας (ή και ο υποβολέας του) όταν πριν λίγο καιρό, μέσα σε δυο σερί αγώνες και σε λίγες μόνο μέρες, έγινε ΚΛΟΠΗ βαθμών από τον Ολυμπιακό Λαμπετίου και ταυτόχρονα έγινε ΑΛΛΟΙΩΣΗ πρωταθλήματος ειδικά στην κορυφή; Όταν δυο σερί διαιτησίες σε ισάριθμα εκτός έδρας ματς αλλοίωσαν τα αποτελέσματα των αγώνων σε βάρος μας! – Πρώτα στον Κακόβατο (που παίξαμε Τετάρτη μεσοβδόμαδα εξ αναβολής ματς, το οποίο είχε φύγει από την κανονική ροή του προγράμματος με υπαιτιότητα της άλλης ομάδας κι όχι δική μας, για δικό της εξωγηπεδικό θέμα). Όπου δεν καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ μας και δεχτήκαμε ανύπαρκτη κόκκινη κάρτα στο πιο κρίσιμο σημείο του αγώνα, χάνοντας έναν πολύτιμο παίκτη μας και για το επόμενο ματς!

Στη συνέχεια, λίγες μόνο μέρες μετά στο επίσης εκτός έδρας ματς με τα Μακρίσια όπου επίσης έγινε αλλοίωση αποτελέσματος σε βάρος μας, με τον μη καταλογισμό τουλάχιστον δυο καθαρών πέναλτι (τρία ήταν, αλλά λέμε τόσα αφού τα γράφει επίσημα και στην έκθεση του ο παρατηρητής διαιτησίας αυτά), με το μη καταλογισμό ξεκάθαρης αποβολής με δεύτερη κίτρινη παίκτη των γηπεδούχων, στη φάση που τελικά αποβλήθηκε ο Μαντάς (ο οποίος είχε πάρει πρώτη κίτρινη κάρτα για …θέατρο σε φάση καθαρής ανατροπής του που ήταν πέναλτι)!

Και με πολλά άλλα, που δεν τα αναφέρουμε όλα για να μην κουράσουμε, αλλά είναι καταγεγραμμένα στην έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας! Με το πρωτάθλημα να μπαίνει τότε στην τελική ευθεία, όπου από κει και πέρα θα κρίνονταν οι θέσεις και η τελική κατάταξη της κανονικής περιόδου, και ειδικά με το δεύτερο να είναι ματς …έξι πόντων, εμείς υποστήκαμε αυτά! Κατάλαβες κ. Αβδάλα; Κατάλαβες κι εσύ κ.υποβολέα; Δεν μιλήσαμε ως τώρα, αλλά μην μας προκαλείτε κιόλας! Κλείνοντας, λέμε επίσης καθαρά: “Μην προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε την ομάδα μας και την τεράστια προσπάθεια της για προβλήματα και εμμονές που έχετε με άλλους, είτε με την ΕΠΣΗ, είτε με οτιδήποτε”.

Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του Ολυμπιακού Λαμπετίου


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος