FOLLOW US: facebook twitter

Πολιτικά κι ανάγωγα: Χωρίς εκπτώσεις…

Ημερομηνία: 28-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”44548″ img_size=”full”][vc_column_text]Η κα Ράνια Αντωνοπούλου ήταν από τις επιτυχημένες Υπουργούς στα καθήκοντα που της ανατέθηκαν.

Είναι αλήθεια ότι από την ημέρα που ανέλαβε το συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο, «τέλειωσε» τα κυκλώματα εκμετάλλευσης ανέργων ενώ επαναχάραξε την πολιτική προσανατολίζοντάς την στην απασχόληση και όχι σε ιδιωτικά συμφέροντα και μηχανισμούς.

Το γεγονός αυτό όμως δεν στάθηκε ικανό να τη διατηρήσει στην κυβέρνηση μετά το θόρυβο με το επίδομα ενοικίου που εισέπραξε καθώς για την κυβέρνηση το ηθικό ζήτημα υπερβαίνει τις ικανότητες και την αποτελεσματικότητα των μελών της.

Ότι ήταν νόμιμη επιλογή ή ότι είχε ψηφιστεί από όλα τα κόμματα η διάταξη, δεν σημαίνει τίποτε. Αυτά είναι επιχειρήματα του παλιού πολιτικού συστήματος που δεν έχουν θέση σήμερα και ορθώς δεν τα επικαλέστηκε κανείς.

Η κα ​Αντωνοπούλου είχε την ευθιξία να παραιτηθεί για μερικές χιλιάδες ευρώ  οι εμπλεκόμενοι με απώλεια δις ευρώ για τη χώρα;[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot