FOLLOW US: facebook twitter

Ποδηλατοδρόμος: 1ος Γενικής ο Βίλα, οδεύει για το Πανελλήνιο στην Ξάνθη

Ημερομηνία: 07-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”28877″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Αιμιλιανός στο Μουσείο των Δελφών, 1ος γενικής του αγώνα.

 

Με τρία  Πυργιωτόπουλα παρατάχθηκε ο Ποδηλατοδρόμος Πύργου στον Ορχομενό το περασμένο Σάββατο για το πρώτο ετάπ του Ομφάλιου! Ο Φανούρης Μαχαίρας, ο Κώστας Κούβελας και ο Αιμιλιάνο Βίλα  μπήκαν στη μάχη για μια θέση στο βάθρο.

Μετά το  60ο χλμ ο Αιμιλιανός άνοιξε το γκάζι στην μεγάλη ανηφόρα εξουδετερώνοντας  έναν, έναν τους αντιπάλους του. Στα τελευταία 20 χλμ. είχε βρεθεί ήδη μόνος  και ποδηλατούσε την μοναχική πορεία για την νίκη στην γενική κατάταξη.

Ο Κωστας Κούβελας με τα λάφυρα της ομάδας.

 

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Φανούρης Μαχαίρας  στην κατηγορία του ενώ  φανερά κουρασμένος από τον Ολυμπιακό Δρόμο Ειρήνης ήταν ο Κώστας Κούβελας! Την Κυριακή οι Κούβελας και Βίλα κάτω από την τεχνική υποστήριξη  του Σάκη Μαντά πήραν εκκίνηση από τους Δελφούς στο 2ο εταπ των 130 χλμ.. Τελικά άλλη μα άνετη νίκη ήρθε για τον Πυργιώτη  πρωταθλητή και  μια καλύτερη εμφάνιση από τον Κούβελα.

Παράλληλα οι Ευαγγελίου, Δημητρακόπουλος  έμπαιναν σε μια άλλη μάχη στην Νεμέα! Οι δυο έτεροι αθλητές κατάφεραν για μια ακόμα φορά να αναρριχηθούν στην κορυφή προσθέτοντας ακόμα μια επιτυχία στην ηλειακή ομάδα που φέτος διανύει μια φανταστική αγωνιστική χρονιά.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot