FOLLOW US: facebook twitter

Ποδηλατοδρόμος: Ξανά στην κορυφή στον 41ο Γύρο Θυσίας

Ημερομηνία: 27-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Δεύτερος ο Δημήτρης Δημητρακόπουλος στον Γύρο Θυσίας 2018.

 

Για μια ακόμα χρονιά ο Ποδηλατοδρόμος Πύργου συμμετείχε στον Γύρο Θυσίας που διεξάγεται για 41 χρόνια από την Πάτρα στα μαρτυρικά Καλάβρυτα, προς τιμήν της διπλής γιορτής  του Ευαγγελισμού αλλά και της παλιγγενεσίας του Έθνους. Ο αγώνας αποτελεί πάντα ένα φόρο τιμής από τους ποδηλάτες για τα γεγονότα. Τη φετινή χρονιά η ομάδα επέστρεψε με τον Δημήτρη Δημητρακόπουλο να τερματίζει στην 2η θέση στην κατηγορία του, ενώ αντίστοιχα στην 5η θέση με βελτιωμένη εμφάνιση τερμάτισε ο Διονύσης Μπέρτσος.

Από αριστερά οι Διονύσης Μπέρτσος, Γιάννης  Πετρακόπουλος, Δημήτρης Δημητρακόπουλος, Κώστας Κούβελας, Αιμιλιάνο Βίλα, Γιάννης Καράμπαλης στα Καλάβρυτα μετά το τέλος του αγώνα.

Καλά πλασαρίσματα

Καλά πλασαρίσματα υπήρξαν κι από τον Γιάννη Πετρακόπουλο και τον Γιάννη Καράμπαλη στις κατηγορίες τους.  Ο Αιμιλιάνο Βίλα μετά τον τραυματισμό του που τον άφησε αρκετό καιρό εκτός αγώνων επέστρεψε δείχνοντας δυνατός! Χρειάζεται λίγο χρόνο να επανέλθει. Τέλος, η μεγάλη έκπληξη στον αγώνα ήταν ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ, ο οποίος αγωνίστηκε επί τιμή στον αγώνα καλύπτοντας τα 90 χλμ. σε περίπου τρεισήμισι ώρες!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot