FOLLOW US: facebook twitter

1η Ποδηλατική Βόλτα Αρχαίας Πίσας: Ποδηλατοβόλτα στην καλοκαιρινή Ολυμπία

Ημερομηνία: 12-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Με επιτυχία στέφθηκε η 1η Ποδηλατική Βόλτα Αρχαίας Πίσας που διοργάνωσε ο  Πολιτιστικός και Φυσιολατρικός Σύλλογος του χωριού

Με πολύ κέφι και συμμετοχή από μικρούς  κυρίως ποδηλάτες με την συνοδεία όμως και ενηλίκων, στέφθηκε η  1η Ποδηλατική Βόλτα Αρχαίας Πίσας που διοργάνωσε  ο Πολιτιστικός και Φυσιολατρικός Σύλλογος του χωριού, το απόγευμα της περασμένης Κυριακής .

Οι ποδηλάτες  ξεκίνησαν  από την Αρχαία Πίσα – θέση «χτήρι» ανέβηκαν ως την  Ολυμπιακή Ακαδημία  και έφτασαν στην  Αρχαία Ολυμπία και στην συνέχεια μέσω Λιναριάς επέστρεψαν στη Μιράκα- Αρχαία Πίσα – όπου έγινε και ο τερματισμός της ποδηλατόβολτας.  Η συνολική απόσταση που διάνυσαν δεν ήταν και μικρή, περίπου 11 χιλιόμετρα, ωστόσο έγινε στον παλιό δρόμο Αρχαίας Ολυμπίας- Λιναριάς που ήταν ήπιας κυκλοφορίας και έτσι μπόρεσαν να την απολαύσουν χωρίς κανένα πρόβλημα, με μικρή ταχύτητα.

Σε όλη τη διαδρομή οι εναλλαγές του τοπίου και η ομορφιά της φύσης, ειδικά κατηφορίζοντας προς την Ολυμπία, ήταν και η αποζημίωση όλων όσων συμμετείχαν. Βεβαίως, επειδή πολύ το χάρηκαν, ανανέωσαν το ραντεβού τους για μια νέα ποδηλατοβόλτα σε σύντομο χρόνο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος