FOLLOW US: facebook twitter

Πλούσιο έργο και δράσεις και το 2017

Ημερομηνία: 16-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

oloi-mazi-pita-glenti2

Με γλέντι τρικούβερτο έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος ΠΥΡΓΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν το βράδυ του Σαββάτου σε μια εκδήλωση γεμάτη κέφι, όπου γλέντησαν με την ψυχή τους, τα μέλη και οι φίλοι του Πολιτιστικού και Επιμορφωτικού Συλλόγου ΠΥΡΓΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, στην ταβέρνα «ΝΙΚΟΛΑΣ» στον Πύργο.

oloi-mazi-pita-glenti1

Τον κόσμο διασκέδασαν με ένα πολύ ωραίο μουσικό πρόγραμμα, με πολύ ωραία τραγούδια, ο Στάθης Θεοδόσης με την κιθάρα του, ο Χάρης Ζαχαρόπουλος και ο Σάκης Αρβανίτης στην μουσική, που ξεσήκωσαν τα μέλη του Συλλόγου με τις μουσικές τους επιλογές. Την πίτα ευλόγησε ο π. Παναγιώτης Κλουκίνας, ο οποίος αναφέρθηκε στο μεγάλο φιλανθρωπικό κυρίως έργο και στις δράσεις του Συλλόγου ΠΥΡΓΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, τονίζοντας ότι πολλά είναι εκείνα τα καλά που κάνουν για την στήριξη απόρων συμπολιτών μας τα οποία δεν τα «φωνάζουν», γιατί είναι Σύλλογος που κινείται με την ουσία και όχι για το «φαίνεσθαι».

oloi-mazi-pita-glenti4

oloi-mazi-pita-glenti3

Πρόσθεσε ακόμα ότι μπορεί το Δ.Σ του Συλλόγου να είναι δραστήριο, αλλά αν δεν υπάρχουν και δραστήρια μέλη και αποδοχή από την κοινωνία, από μόνοι τους δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Ευχήθηκε σε όλους υγεία και ακόμα περισσότερες δράσεις μέσα στο 2017. Η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Πηνελόπη Νικολοπούλου, ευχήθηκε και αυτή από την πλευρά της καλή χρονιά σε όλα τα μέλη του Συλλόγου και ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς και τα καταστήματα του Πύργου για τις προσφορές τους και τόνισε ότι το επόμενο διάστημα μας περιμένουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις με πλούσιες δράσεις σε όλα τα επίπεδα και για όλον τον κόσμο Η αντιπρόεδρος κ. Κορίνα Πανέρα, ευχαρίστησε και αυτή τον κόσμο που είναι πάντα δίπλα τους σε ότι κάνουν και υποσχέθηκε ότι και αυτή τη χρονιά το έργο τους θα είναι ακόμα πιο πλούσιο χάρη στην στήριξη των μελών τους.

oloi-mazi-pita-glenti5

Οι τρεις πίτες, επιφύλασσαν και τρία ωραία δώρα, προσφορά των χορηγών τους, ένα κολιέ από τον Λέλε, ένα διήμερο ταξίδι για δύο άτομα σε Βόλο- Πήλιο από τον Βόλλαρη και ένα μονόημερο στην Καλαμάτα.  Οι τυχεροί παρέλαβαν τα δώρα τους και ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι με καλό φαγητό, τραγούδι και πολύ χορό, σε γιορτινή ατμόσφαιρα.

oloi-mazi-pita-glenti6


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος