FOLLOW US: facebook twitter

Πλημμύρισε μελωδίες το «Απόλλων»

Ημερομηνία: 24-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

odeio-elliniko-xmas1

Τραγούδια και μουσικές από τους σπουδαστές του Ελληνικού Ωδείου και του Μουσικού Συλλόγου ΟΡΦΕΥΣ

Το Ελληνικό Ωδείο Παράρτημα Πύργου – Μουσικός Σύλλογος «ΟΡΦΕΥΣ», πραγματοποίησε με  επιτυχία τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του στο  Θέατρο «Απόλλων» την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016.

odeio-elliniko-xmas3

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Λάμπης Αριστειδόπουλος, η Aντιδήμαρχος Κοινωνικού Τομέα του Δήμου Πύργου Ανδριάννα Αγγελακοπούλου καθώς και  πλήθος κόσμου, γονείς, σπουδαστές  και φίλοι του Ωδείου.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Μουσικού Συλλόγου «ΟΡΦΕΥΣ», κ. Παύλος Ντάκουρης, όπου αναφέρθηκε στην 84 χρόνη Ιστορία του Ωδείου καθώς και στη συμβολή του στη μουσική εκπαίδευση των νέων της περιοχής, αλλά και την εν γένει πνευματική και πολιτιστική προσφορά του  στην πόλη του Πύργου,  εκθειάζοντας το έργο της Διεύθυνσης του Ωδείου και των Καθηγητών του, που είχαν και την ευθύνη οργάνωσης της Γιορτής.

odeio-elliniko-xmas2

Στο πρόγραμμα που παρουσιάστηκε συμμετείχαν σπουδαστές του Ελληνικού Ωδείου από τα τμήματα πιάνου, βιολιού, κιθάρας, μπουζουκιού, ελαφρού τραγουδιού, μουσικής προπαιδείας καθώς και η παιδική-εφηβική χορωδία του Ωδείου.

Τα μικρότερα παιδιά προσχολικής ηλικίας, με το τμήμα της μουσικής προπαιδείας υπό την ευθύνη της Φωτεινής Νικολοπούλου & Δώρας Ξένου, εμφανίστηκαν πρώτα δίνοντας έναν εορταστικό χαρούμενο τόνο στην εκδήλωση.

odeio-elliniko-xmas4

Στη συνέχεια ακούστηκαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια & όμορφες μελωδίες από  όλο τον κόσμο.

Το μουσικό πρόγραμμα έκλεισε με την υπέροχη ερμηνεία τραγουδιών από την Παιδική-Εφηβική Χορωδία του Ελληνικού Ωδείου Πύργου υπό τη Διεύθυνση του Μαέστρου Γιάννη Νικολόπουλου.

odeio-elliniko-xmas5

Η προσπάθεια των παιδιών καταχειροκροτήθηκε από το κοινό που είχε κατακλύσει την αίθουσα του θεάτρου Απόλλων.

Η εκδήλωση έκλεισε με ανταλλαγή ευχών, κεράσματα και την ευγενική προσφορά σε όλους τους παρευρισκομένους του ημερολογίου του Ελληνικού Ωδείου Πύργου για το 2017.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος