FOLLOW US: facebook twitter

Πλήρης αναμόρφωση του πάρκου ΣΠΚ

Ημερομηνία: 20-09-2017 | Συντάκτης:

Εργασίες από τον δήμο για την ασφαλή επισκεψιμότητά του

Δουλειά πιάνουν τα συνεργεία του δήμου Πύργου στο πάρκο ΣΠΚ όπου ξεκινούν τις επόμενες ημέρες εργασίες για την πλήρη αναμόρφωση και αναβάθμισή του, έτσι ώστε σύντομα να ανοίξει τις πόρτες του για να το απολαύσουν οι δημότες.

Χθες το πρωί ο δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής που προσωπικά όπως είπε και ο ίδιος έχει  εγκαταλείψει το γραφείο του και καθημερινά βρίσκεται εκεί όπου εκτελούνται εργασίες, τηρώντας έτσι μια- μια τις προεκλογικές του εξαγγελίες, συντόνισε τα συνεργεία που θα δουλέψουν στο πάρκο, δίνοντας οδηγίες για τις παρεμβάσεις που θα ακολουθήσουν. Στόχος είναι πέρα από την αισθητική αναβάθμιση του πάρκου και η απόλυτα ασφαλής επισκεψιμότητά του.

Έτσι, ο κ. Λιατσής συνεργάστηκε με τον άμισθο σύμβουλό του και διακοσμητή  κ. Χάρη Κανελλακόπουλο για το θέμα της τοποθέτησης των προτομών που θα μεταφερθούν από το Επαρχείο και πολλές φορές είχαν υποστεί βανδαλισμούς και αποφασίστηκε για το που ακριβώς θα τοποθετηθούν.

Παρόντες ήταν ακόμα ο Αντιδήμαρχος Πύργου κ. Βασίλης Σεϊντής, ο Τεχνικός Προϊστάμενος της ΔΕΥΑΠ κ. Τάκης Βασιλόπουλος, ο εξαιρετικός γλύπτης της πόλης μας κ. Βασίλης Λύγγας και  υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου. Στην επιτόπια μεταξύ τους συνάντηση συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες για το… λίφινγκ στο πάρκο ΣΠΚ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος