FOLLOW US: facebook twitter

Πινγκ-πονγκ: Πέμπτος ο Αρίων Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 10-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το περασμένο Σάββατο, με αρκετή καθυστέρηση, επικυρώθηκε η τελική βαθμολογία για το πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης Βετεράνων και Ανεξάρτητων Δυτικής  Ελλάδας, με την ομάδα του Αρίωνα Αμαλιάδας να τερματίζει στη 5η θέση, μεταξύ 11 ομάδων (όλες οι υπόλοιπες από την Πάτρα ) με 5 νίκες και 4 ήττες.

Οι αθλητές που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα ήταν οι Χρήστος, Ουλής, Κώστας Δημακόπουλος, Δημήτρης Γκουσέτης, Γιάννης Δημητρακόπουλος και Τάσος Κούρτης.

Η χρονιά ήταν πολύ καλή αγωνιστικά για τον Αρίωνα, οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμαλιάδας και υπάρχει αρκετός αριθμός αθλουμένων που συμμετέχει σε αυτές.

3η θέση για τον Δημητρακόπουλο

Το Σαββατοκύριακο 29-30 Απριλίου πραγματοποιήθηκε το 3ο Ατομικό Πρωτάθλημα Ανεξάρτητων και Βετεράνων Αθλητών για την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Η διοργάνωση των αγώνων έγινε από την Περιφερειακή Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας του Π.Ο.Φ.Επ.Α., υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Οι αγώνες έγιναν στην Πάτρα, στην έδρα της ομάδας «ΦΑΕΘΩΝ Πάτρας» (4ο Επαγγελματικό Λύκειο Πάτρας, Αυστραλίας 62) και οι συμμετοχές πλησίασαν τις 30. Σε οργανωτικό επίπεδο, οι αγώνες στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία. Οι αγώνες των Ανεξάρτητων ξεκίνησαν το Σάββατο το μεσημέρι, σε τέσσερις ομίλους, οι οποίοι οδήγησαν στη συνέχεια στα νοκ-άουτ, με δυνατές διασταυρώσεις ως και τον μεγάλο τελικό που έγινε αργά το απόγευμα, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον. Όσον αφορά τα αποτελέσματα, τα φαβορί επιβεβαίωσαν τον τίτλο τους: στους δύο ημιτελικούς επικράτησαν ο Γιώργος Γιαννόπουλος του Σωτήρη Καφούσια και ο Βασίλης Παπαδημητρίου του Γιάννη Δημητρακόπουλου (Α.Ο. Αρίων Αμαλιάδας). Έτσι στον τελικό αναμετρήθηκαν τα δύο φαβορί, ο Γιαννόπουλος με τον Παπαδημητρίου, με τελικό νικητή τον Γιαννόπουλο με 3-2 σετ, σε ένα αμφίρροπο και εντυπωσιακό παιχνίδι με όμορφους πόντους και συνεχείς ανατροπές.
Η τελική κατάταξη: 1η θέση: Γιαννόπουλος Γιώργος, 2η θέση: Παπαδημητρίου Βασίλης, 3η θέση: Δημητρακόπουλος Γιάννης, Καφούσιας Σωτήρης

 

Στην 8άδα ο Γιάννης Δημάκης

Την Κυριακή το πρωί διεξήχθη η κατηγορία των Βετεράνων αθλητών. Από τους τέσσερις ομίλους προέκυψε η οκτάδα των αθλητών (Ζήκος Σωτήρης – Δημάκης Γιάννης (Α.Ο. Αρίων Αμαλιάδας), Ζορμπαλάς Σπύρος – Μπίκας Κώστας, Γαρτσώνης Νίκος – Γλαράκης Γιώργος και Ζήκος Κώστας – Θεοδώρου Διονύσης), οι οποίοι προσπάθησαν στη συνέχεια να προκριθούν στην τετράδα από τους αγώνες «χιαστί» που ακολούθησαν. Τα περισσότερα παιχνίδια ήταν συναρπαστικά και αμφίρροπα, από αθλητές υψηλού επιπέδου, που χάρισαν μαγικές στιγμές σε όλους τους παρευρισκόμενους. Τελικά, και σ’ αυτή την κατηγορία επικράτησαν τα φαβορί, καθώς οι τέσσερις πρώτοι από το αρχικό ταμπλό έφτασαν στους ημιτελικούς. Στον πρώτο ημιτελικό δύο αδέλφια βρέθηκαν αντιμέτωπα: ο Σωτήρης και ο Κώστας Ζήκος, με νικητή τον πρώτο με 3-1 σετ. Στον άλλο ημιτελικό ο Σπύρος Ζορμπαλάς επικράτησε με το ίδιο σκορ του Νίκου Γαρτσώνη. Έτσι στον τελικό συναντήθηκαν τα δύο αρχικά φαβορί, ο Σωτήρης Ζήκος και ο Σπύρος Ζορμπαλάς. Νικητής αναδείχθηκε ο Ζήκος με 3-0 σετ, σε ένα παιχνίδι εντυπωσιακό, δυναμικό, με ωραίες φάσεις και αγωνία. Στο μικρό τελικό, νικητής αναδείχθηκε ο Κώστας Ζήκος με το ίδιο σκορ.
Η τελική κατάταξη: 1η θέση: Ζήκος Σωτήρης, 2η θέση: Ζορμπαλάς Σπύρος, 3η θέση: Ζήκος Κώστας, Γαρτσώνης Νίκος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot