FOLLOW US: facebook twitter

Πηνεία-Μακρίσια 0-1: Με Τσίτσο η νίκη

Ημερομηνία: 05-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”54062″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Α.Ο. Μακρισίων δυσκολεύτηκε να διασπάσει τη συμπαγή άμυνα της Α.Ε. Πηνείας το απόγευμα του Σαββάτου και τα κατάφερε τελικά με τον Τσίτσο στο 35΄, ο οποίος βγήκε τετ-α-τετ με τον Πολυζωγόπουλο και πλάσαρε σωστά.  Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε. Η Πηνεία παρέμεινε πίσω και ο Α.Ο.Μ. έψαξε το δεύτερο γκολ για να κλειδώσει τη νίκη του, αλλά αυτό δεν ήρθε εν τέλει. Στο 70΄ η ομάδα του Φώντα Μοσχογιάννη είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Τσίτσου.  Καλύτεροι από τους νικητές οι Τσίτσος, Χατζηαράπης, ενώ από την αξιόμαχη Πηνεία οι Κανδυλιώτης, Μπλούφας.

 

Α.Ε. Πηνείας: Πολυζωγόπουλος, Αργυρόπουλος, Ντ. Λιακόπουλος, Βλασσόπουλος, Κανδυλιώτης, Μπλούφας, Β.Παρασκευόπουλος, Χριστόπουλος, Ρούγκο, Κουτσόπουλος (85΄ Γεωργόπουλος), Χριστακόπουλος.

Μακρίσια: Καρανικολός, Ηλιόπουλος, Γκουβέρος, Τσίτσος, Διονυσόπουλος, Μπατζάκας, Χατζηαράπης (75΄ Βλαχόπουλος), Πετρόπουλος, Κακολύρης (60΄ Καββαθάς), Μπάρκας, Μούτσος.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot