FOLLOW US: facebook twitter

Πηνεία-Κουρτέσι 0-4: Φόρτσαρε στο β΄ ημίχρονο

Ημερομηνία: 15-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Διεξήχθη χθες  το παιχνίδι για την 21η αγωνιστική της Α1 Κατηγορίας, που είχε αναβληθεί το περασμένο Σάββατο, ανάμεσα στην Α.Ε. Πηνείας και το Κουρτέσι. Νικητής αναδείχτηκε ο ΑΠΟΚ με 4-0, ανεβάζοντας ταχύτητα στο β΄ ημίχρονο. Σκόραραν ο  Ντούγκας στο 60΄ μετά από ασίστ  του πολύπειρου Σάκη Κουργιαλά, ο Αλ. Σπ. Καπώνης στο 70΄, ο Κουρλός με απευθείας φάουλ στο 75΄ και ο Ανδρέας Κωστόπουλος στις καθυστερήσεις, ύστερα από πάσα του Αλ. Σπ. Καπώνη.

Η Α.Ε. Πηνείας ήταν καλή στο α΄ μέρος. Στο 15΄ ακυρώθηκε γκολ ως οφσάιντ του Κουτσόπουλου, γεγονός που έφερε τις διαμαρτυρίες της ομάδας του Ανδρέα Κορμπάκη, ενώ είχε και δοκάρι σε απευθείας φάουλ του Βλασσόπουλου στο 30΄ (βρήκε τη μπάλα και ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος εκτέλεσε χρέη γκολκίπερ, απόντος του τραυματία Ψυχογιού). Στο α΄ ημίχρονο, ο ΑΠΟΚ απείλησε με τον πολύ καλό Αλέξη Σπ. Καπώνη στο 20΄, με ένα σουτ μέσα από την περιοχή που απέκρουσε ο Πολυζωγόπουλος.

 

Πηνεία:  Πολυζωγόπουλος, Αργυρόπουλος, Βλασσόπουλος (75΄ Σταθόπουλος), Κανδυλιώτης, Δ. Λιακόπουλος, Μπλούφας, Β. Παρασκευόπουλος, Χριστακόπουλος, Ρούγκο, Κουτσόπουλος (60΄ Κ. Χριστόπουλος), Ντ. Λιακόπουλος.

Κουρτέσι: Π. Κωστόπουλος, Κόστα, Κουλούρης, Αλ. Α. Καπώνης, Τσίρος (42΄ Λυκουργιώτης), Κόσκορης (46΄ Κουρλός), Δ.Κουργιαλάς, Α. Κωστόπουλος, Δημητρουλόπουλος, Ντούγκας, Αλ. Σπ. Καπώνης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος