FOLLOW US: facebook twitter

Πηνεία-Αλφειός 0-3: «Καθάρισε» από ημίχρονο

Ημερομηνία: 18-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αλφειός νίκησε 3-0 την Πηνεία στο γήπεδο Καραλετσίου, καθαρίζοντας τον αγώνα από το α΄ κιόλας ημίχρονο. Τα δύο πρώτα γκολ πέτυχε ο Δημήτρης Μπάρκας στο 24΄ με πλασέ και στο 39΄ με κεφαλιά, ενώ στο 43΄ ο Κακαλής με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 0-3. Η Πηνεία λίγο έλειψε να προηγηθεί στο 10΄ με τον Χριστόπουλο, ο οποίος βγήκε απέναντι από τον Μπίζο αλλά πλάσαρε άουτ.

Στην επανάληψη, οι «πράσινοι» κατέβασαν ταχύτητα λόγω του 0-3 και η ομάδα του Ανδρέα Κορμπάκη είχε δύο ευκαιρίες με τους  Δ. Παναγιωτόπουλο και Ρηγόπουλο για να μειώσει.

 

Πηνεία:  Πολυζωγόπουλος, Δ. Λιακόπουλος (46΄ Παναγιωτόπουλος), Κ. Λιακόπουλος, Κανδυλιώτης,  Βλασσόπουλος, Β. Παρασκευόπουλος (46΄ Ι. Παρασκευόπουλος), Αργυρόπουλος, Χριστακόπουλος, Χριστόπουλος (72΄ Ρηγόπουλος), Γαλάνης, Γ. Παπαδόπουλος (70΄ Μίχα).

Αλφειός: Μπίζος, Πρίφτης, Μουλάς (62΄ Πεσκελίδης), Μανέτας, Σεμπέκος, Τεκερλέκης (75΄ Χ. Καράμπελας), Στροφύλλας (62΄ Α. Σακελαρίου), Κακκαλής, Μπάρκας, Νικολόπουλος, Καλαντζής (62΄Χαραλαμπόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος