FOLLOW US: facebook twitter

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Ενημερωτική εκδήλωση στον Πύργο για τις Μ.Μ.Ε

Ημερομηνία: 17-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Σημαντικές ευκαιρίες για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, προσφέρουν δράσεις του επιχειρησιακού προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020», που έχουν ως βασικό στόχο την προαγωγή επενδύσεων για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων, καθώς και των δραστηριοτήτων τους στην έρευνα και την καινοτομία.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο πλαίσιο δημοσιότητας και πληροφόρησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για τα έργα του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020», συνεχίζει την παρουσίαση των εν εξελίξει προγραμμάτων «Εξωστρέφεια –Διεθνοποίηση Μ.Μ.Ε.» και Ενίσχυση σχεδίων έρευνας ανάπτυξης καινοτομίας στoυς τομείς προτεραιότητας της RIS3: «Τεχνολογίες Επικοινωνιών και Πληροφορικής» – «Ενεργειακές Εφαρμογές» – «Αγροδιατροφή».

Στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για διάχυση της πληροφόρησης στον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής έχει προγραμματίσει ενημερωτικές συναντήσεις και στους τρεις νομούς.

* Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018 και ώρα 13.00, στο Επιμελητήριο Ηλείας στον Πύργο.

Όπως δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Καρπέτας «σκοπός μας είναι να πληροφορηθεί η επιχειρηματική κοινότητα τις δυνατότητες που υπάρχουν», προσθέτοντας ότι «ήδη έχουν ανοίξει προσκλήσεις που δίνουν σημαντικές ευκαιρίες στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με στόχο τη βελτίωση της εξωστρέφειας και της διεθνοποίησης των δραστηριοτήτων τους». Επίσης ανέφερε ότι «στόχος είναι και η ενίσχυση επιχειρήσεων που συνδέονται με τη στρατηγική έξυπνης εξειδίκευσης στους τομείς τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών, ενεργειακές εφαρμογές και αγροδιατροφή».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος