FOLLOW US: facebook twitter

Πασχαλινές δράσεις από τους Προσκόπους Πύργου

Ημερομηνία: 07-04-2018 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”57185″ img_size=”full”][vc_column_text]Εντείνουν τις δραστηριότητές τους οι Πρόσκοποι του Πύργου τις ημέρες του Πάσχα. Πιο συγκεκριμένα οι Ανιχνευτές (παιδιά 15-18 ετών) μαζί με τα Ενήλικα Στελέχη του Συστήματος συμμετείχαν στη διαδρομή του Πύργου που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ στο πλαίσιο του Μαραθωνίου Ολυμπίας, συνοδεύοντας τα Άτομα με Αναπηρία του Σωματείου Παραπληγικών και κινητικά Αναπήρων Ηλείας. Λίγο πριν το τέλος της διαδρομής συγκεντρώθηκαν και τερμάτισαν όλοι μαζί θέλοντας να δείξουν ότι αξία έχει η προσπάθεια και όχι η νίκη.

Την Κυριακή το πρωί συμμετείχαν ως εθελοντές στη διεξαγωγή του Μαραθωνίου.

Τα μέλη της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης ετοίμασαν λαμπάδες, στεφάνια, πασχαλινά γλυκά και άλλα ήδη τα οποία διέθεσαν το Σάββατο και τη Μεγάλη Δευτέρα το πρωί, στο πασχαλινό bazaar με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Συστήματος.

Τη Μεγάλη Πέμπτη πέραν της συμμετοχής κλιμακίου στην «καλή Πράξη» της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας στο Άσυλο Ανιάτων ενώ αντιπροσωπεία Προσκόπων βοήθησε κατά την ακολουθία των Παθών στον Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Νικολάου.

Επίσης το απόγευμα της Μ. Πέμπτης πραγματοποιήθηκε η κλήρωση με δώρο τον πασχαλινό Οβελία από το 1ο Σύστημα Προσκόπων Πύργου. Νικητήριο νούμερο αναδείχθηκε ο αριθμός 527.  Ο Νικητής ήδη ειδοποιήθηκε και παρέλαβε το δώρο του, το οποίο είναι προσφορά του Κρεοπωλείου Παναγιώτη Μαλλιόπουλου, Πατρών 27 στον Πύργο.

Τέλος, για την επόμενη εβδομάδα έχει προγραμματιστεί διήμερη εκδρομή της ομάδας Προσκόπων (11-15 ετών) στη Νεμούτα και συμμετοχή της κοινότητας Ανιχνευτών στην Πανελλήνια Ανιχνευτική Πολιτιστική Ενημέρωση που θα πραγματοποιηθεί στην Ελευσίνα (12-15 Απριλίου) κατά την οποία θα παρουσιάσουν τα αποτελέσματα έρευνας που έχουν πραγματοποιήσει, αλλά και θα διαγωνιστούν σε ταινία μικρού μήκους, χορευτικό, μουσικό συγκρότημα, φωτογραφία και σκίτσο.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot