FOLLOW US: facebook twitter

Πασχαλινά δώρα γεμάτα αγάπη!

Ημερομηνία: 11-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Επιλέξτε δώρα που θα χαροποιήσουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και θα στηρίξουν τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Είναι υπέροχο να έχουμε την ευκαιρία να χαρίζουμε δώρα και χαμόγελα στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Σκεφτείτε όμως, πόσο υπέροχο θα ήταν αν αυτά τα δώρα έκαναν ευτυχισμένους όχι μόνο τους «δικούς» μας ανθρώπους, αλλά και κάποιους άλλους, άγνωστους σε εμάς. Αυτοί οι «άγνωστοι» έχουν την ανάγκη της στήριξής μας και οι ημέρες των εορτών είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να είμαστε δίπλα τους.

Ένα δώρο φιλανθρωπικής σημασίας ισοδυναμεί στην ουσία με δύο: ένα δώρο για το αγαπημένο μας πρόσωπο και ακόμα ένα για κάποιον που χρειάζεται τη βοήθειά μας. Δύο στην τιμή του ενός, δηλαδή! Όχι όμως για λόγους οικονομίας, αλλά για λόγους…αγάπης!

Υπάρχουν πολλοί Οργανισμοί και Ιδρύματα που μας δίνουν την ευκαιρία να αγοράσουμε τα πασχαλινά μας δώρα και να στηρίξουμε την προσπάθειά τους. Τα Ιδρύματα αυτά, διοργανώνουν συνήθως φιλανθρωπικά πασχαλινά bazaar και μας δίνουν πολλές επιλογές πρωτότυπων, οικονομικών και πραγματικά όμορφων δώρων: από λαμπάδες, παιχνίδια και ευχετήριες κάρτες μέχρι ρούχα, χειροποίητα κοσμήματα, αξεσουάρ και διακοσμητικά είδη για το σπίτι.

Όμως τα δώρα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, έχουν ένα ακόμα πολύ σημαντικό «συν». Αποτελούν την τέλεια ευκαιρία να διδάξουμε στα παιδιά μας την πραγματική σημασία της προσφοράς και της αγάπης. Κάντε μια βόλτα με όλη την οικογένεια σε ένα πασχαλινό φιλανθρωπικό bazaar και δείξτε στα παιδιά σας με πράξεις, όχι με λόγια, το αληθινό νόημα της προσφοράς σε κάποιους ανθρώπους λιγότερο τυχερούς από αυτά.

Το να στηρίζεις κάποιον που έχει ανάγκη, έχει ανεκτίμητη αξία. Αυτό το Πάσχα, ας μην χάσουμε την ευκαιρία να βιώσουμε αυτή την υπέροχη αίσθηση της προσφοράς και της αγάπης.

Πηγή: epithimies.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot