FOLLOW US: facebook twitter

Παρουσία του Βασίλη Κικίλια η κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Ηλείας: «Η Ηλεία μπορεί να πρωταγωνιστήσει…»

Ημερομηνία: 13-02-2018 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”52234″ img_size=”full”][vc_column_text]«Δεν είναι ένας νομός φτωχός που εμείς τον βλέπουμε ως την τελευταία τρύπα της φλογέρας, αντίθετα θεωρούμε ότι η Ηλεία έχει τέτοια συγκριτικά πλεονεκτήματα που μπορεί να πρωταγωνιστήσει» τόνισε ο Βουλευτής της Ν.Δ. Βασίλης Κικίλιας στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Ηλεία, κατά τη συνάντηση που είχε χθες με στο Λάτσειο με τον Δήμαρχο Πύργου Γαβρίλη Λιατσή. Παρουσία του προέδρου της ΝΟΔΕ Ηλείας Χρ. Γαβρά, ο κ. Κικίλιας, επισήμανε ότι «η Ηλεία έχει λιμάνι, έχει πρωτογενή παραγωγή, τεράστια πολιτιστική κληρονομιά και είμαστε εδώ να στηρίξουμε ειλικρινά και καθαρά την περιοχή και να την αναδείξουμε. Όσες φορές χρειαστεί, θα είμαι εδώ».

Παράλληλα, τόνισε ότι είναι υποχρέωση της ΝΔ να σκύψει πάνω από τα προβλήματα της περιοχής, ώστε να μεταφέρει το μήνυμα του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη και όλης της οργάνωσης ότι η ΝΔ δεν έρχεται να καπελώσει την περιοχή και να ορίσει από το κέντρο προς τα εδώ τη λύση των προβλημάτων, αλλά το αντίθετο. «Θέλουμε να αξιοποιήσουμε και τα Επιμελητήρια και την κομματική οργάνωση και τους δύο βαθμούς τοπικής αυτοδιοίκησης.

Οι εκπρόσωποι της περιοχής να σχηματίσουν λύσεις για τον νομό, τέτοιες που να τις συμπεριλάβουμε στο πρόγραμμά μας και να ενισχυθεί η σχέση μας με την τοπική κοινωνία. Είμαι σίγουρος ότι την έντιμη και ειλικρινή προσέγγιση θα τη δουν θετικά και οι πολίτες.  Η Ηλεία έχει συγκριτικά πλεονεκτήματα αλλά χρειάζεται καλύτερη οργάνωση …» είπε ενώ αναφερόμενος στο οδικό δίκτυο δήλωσε πως «Εμείς δεν θα κατατμήσουμε το έργο Πάτρα-Πύργος, διότι τώρα είναι όλα κολλημένα και η ΕΕ αμφιβάλλει για το πώς θα λειτουργήσει όλο αυτό θεσμικά, με συνέπεια να δημιουργούνται προβλήματα από την κωλυσιεργία».

Ο κ. Κικίλιας, επισκέφθηκε ακόμα το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου και το Λιμεναρχείο Κατακόλου καθώς και το ΕΒΕ Ηλείας, ενώ το βράδυ της Κυριακής παρευρέθηκε στην κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Ηλείας και της ΟΝΝΕΔ Ηλείας παρουσία μελών και φίλων της ΝΔ..[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot