FOLLOW US: facebook twitter

Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μαρίας Παπαπέτρος την Παρασκευή στο Τατάνειο

Ημερομηνία: 06-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

papapetros

«Ανακάλυψε τη δύναμή σου και δημιούργησε το μέλλον σου»

Το βιβλίο της έμπειρης σε θέματα αυτογνωσίας και εσωτερικής αναζήτησης συγγραφέως,  Μαρίας Παπαπέτρος, με τίτλο: «Ανακάλυψε τη δύναμή σου και δημιούργησε το μέλλον σου», παρουσιάζεται την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:00 μ.μ. στο νεοκλασικό κτίριο του Τατανείου στην Αμαλιάδα, στο πλαίσιο του κύκλου παρουσιάσεων τέχνης που έχει ξεκινήσει από τις αρχές Φθινοπώρου ο Δήμος Ήλιδας.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος και ο δικηγόρος Θεσσαλονίκης κ. Αναστάσιος Ντούγκας, ενώ και η ίδια η συγγραφέας θα απαντήσει στο κοινό.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Η συγγραφέας Μαρία Παπαπέτρος έρχεται να μας διδάξει με απλά, κατανοητά βήματα πώς μπορούμε από μόνοι μας να δημιουργήσουμε τις επιθυμητές αλλαγές, απελευθερώνοντας τη δύναμη και τα ψυχικά ταλέντα που όλοι έχουμε κρυμμένα μέσα μας.

Η εσωτερική μας δύναμη είναι ανεξάντλητη, πανίσχυρη και με αυτήν μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Αυτό που προσφέρει η συγγραφέας είναι σωστή καθοδήγηση και, όπου χρειάζεται, την υποστηρίζει παραθέτοντας εμπειρίες ανθρώπων που παρακολούθησαν τα σεμινάριά της και εξηγεί με ποιον τρόπο ωφελήθηκαν.

Γραμμένα απλά, ώστε να καλύπτει ανάγκες ενηλίκων, αλλά και νεαρών στην ηλικία αναγνωστών, αποδεικνύει ότι εμείς οι ίδιοι μπορούμε ν’ ανακαλύψουμε τη δύναμή μας και να δημιουργήσουμε το μέλλον μας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος