FOLLOW US: facebook twitter

Παρουσίαση του βιβλίου του Παντελή Μπουκάλα στο Κτήμα Μερκούρη σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου

Ημερομηνία: 21-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Οριστικοποιήθηκε από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας και το Κτήμα Μερκούρη, η εκδήλωση και το πρόγραμμα παρουσίασης του βιβλίου «Όταν το ρήμα γίνεται όνομα – Η “Αγαπώ” και το Σφρίγος της Ποιητικής Γλώσσας των Δημοτικών» και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Άγρα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 28 Μάιου 2017 στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα λόγου και τέχνης του Κτήματος Μερκούρη.

Ομιλητές θα είναι ο ποιητής Γιώργος Γώτης, ο δάσκαλος Γιάννης Σιδηροκαστρίτης και βεβαίως ο συγγραφέας του βιβλίου Παντελής Μπουκάλας,

Ο γνωστός  δημοσιογράφος, δοκιμιογράφος της εφημερίδας «Καθημερινή» και ποιητής Παντελής Μπουκάλας ασχολείται με πάθος με τη συλλογή, παρουσίαση και σχολιασμό των δημοτικών τραγουδιών, συνδέοντάς τα με την επώνυμη ποίηση. Στον τόμο αυτό,  προσφέρει τους καρπούς της πολύχρονης εργασίας του, στην οποία συμμετείχαν αγαπημένα πρόσωπα που συνέδραμαν ο καθένας με τον τρόπο του στη συλλογή και την ανάδειξη αφανών τραγουδιών και στοιχείων που υποστηρίζουν το πηγαίο κάλλος των δημοτικών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot