FOLLOW US: facebook twitter

Παρελθόν ο Μπράουν

Ημερομηνία: 20-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

koroivos

Κόροιβος

Οδεύει προς Ισπανία ενώ πρόταση από το εξωτερικό έχει και ο Χολ

Κεν Μπράουν και Κένι Χολ κάνουν εξαιρετική σεζόν στον  Κόροιβο και ως εκ τούτου υπάρχουν ξένες ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον  να τους εντάξουν στο δυναμικό τους. Ο Κεν Μπράουν είναι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος  με 17 πόντους μέσο όρο, και πρώτος στις ασίστ με 7 ανά παιχνίδι . Ο Χολ έχει μέσο όρο 12,8 πόντους και 6,3 ριμπάουντ και  είναι πρώτος στα δίποντα με  ποσοστό ευστοχίας 64%. Ο 27χρονος Αμερικανός πόιντ γκαρντ, λοιπόν, είχε πρόταση από την ισπανική Μανρέσα αλλά  το ποσό του buy out δεν είναι ευκαταφρόνητο και οι Ισπανοί απέκτησαν  τελικά τον Μπρίον Ρας. Πέρα από αυτό όμως, πληροφορίες αναφέρουν πως έχει πρόταση κι απ’ άλλη ομάδα της Ισπανίας. Μάλιστα ο μάνατζέρ του έγραψε χθες στο  twitter πως πρόκειται να φύγει από τον Κόροιβο ενώ και ο σύλλογος επιβεβαίωσε χθες πως ο Μπράουν δεν θα συνεχίσει στην ομάδα. Και φυσικά, δεν θα αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ την προσεχή Δευτέρα.

Όσο για τον 26χρονο σέντερ, δημοσιεύματα αναφέρουν πως  έχει δεχτεί κρούση από την ιταλική Ρέτζιο Εμίλια και την επόμενη εβδομάδα ίσως  έχουμε εξελίξεις.

Κλεισμένος Αμερικανός πλέι-μέικερ

Πάντως, το τεχνικό τιμ του Κοροίβου, εδώ και αρκετές μέρες είχε ήδη προχωρήσει σε έρευνα αγοράς  για τον αντικαταστάτη του Μπράουν, αφού ο Αμερικανός είχε διαμηνύσει από τις αρχές του μήνα ότι έχει προτάσεις από το εξωτερικό. Μάλιστα, οι διοικούντες τον αμαλιαδίτικο σύλλογο έχουν ήδη κλείσει Αμερικανό πλέι-μέικερ, ο οποίος θα βοηθήσει τον Κόροιβο και στις δύο πλευρές του γηπέδου και είναι πολύ πιθανό να προλάβει και τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Κατά τα άλλα, στο αγωνιστικό κομμάτι, μετά την κακή εμφάνιση και ήττα στο Ρέθυμνο, ο Κόροιβος εστιάζει  την προσοχή του στο δύσκολο όσο και κρίσιμο εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ, την προσεχή Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου. Ένα παιχνίδι, όπου οι κυανόλευκοι θέλουν τη νίκη για να είναι πιο άνετοι βαθμολογικά ενόψει της συνέχειας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot