FOLLOW US: facebook twitter

Παραιτήθηκε από την θέση του αντιδημάρχου ο Διονύσης Μπέλτσος

Ημερομηνία: 21-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα, Πολιτική

Με ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο facebook κοινοποίησε, το απόγευμα της Παρασκευής, την παραίτηση του από την θέση του αντιδημάρχου των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πύργου ο Διονύσης Μπέλτσος. Σύμφωνα με πληροφορίες η παραίτηση του κ. Μπέλτσου έγινε αποδεκτή από τον δήμαρχο Πύργου Γαβρίλη Λιατσή…

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Μπέλτσος -που παραμένει ως δημοτικός σύμβουλος στην παράταξη «Σύγχρονος Πύργος»- στην ανακοίνωση του αναφέρει:

«Τρία χρόνια με όλα τα συναισθήματα που μπορεί να βιώσει ένας άνθρωπος (πόνο, λύπη, χαρά, συγκίνηση κ.λ.π) πέρασαν και ήρθε η στιγμή που βάζεις ένα τέλος..ένα τέλος για να νιώσεις καλύτερα , ένα τέλος να ξεκινήσεις κάτι καινούριο, ένα τέλος το οποίο θα αποτελέσει το έναυσμα για κάτι καλύτερο.

Στα τρία χρόνια γνωρίζεις ανθρώπους που σου φέρθηκαν καλά, άλλους που σου φέρθηκαν σκάρτα και τέλος άλλους που απλά σου ήταν αδιάφοροι…Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπαλλήλους της Ανακύκλωσης, γιατί εξαιτίας των παιδιών αυτών, καταφέραμε πολλά…  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπαλλήλους του τμήματος καθαριότητας , γιατί χάρη σε αυτούς καταφέραμε κάτι μοναδικό…

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπαλλήλους που συνεργάστηκα και βοήθησαν, ώστε να πετύχουμε κάτι καλό για τον Δήμο μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που με στήριξε στις δύσκολες στιγμές και ένα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ, για λάθη που τυχόν έκανα. Το πιο σημαντικό στην όλη διαδρομή μου στον Δήμο Πύργου, είναι η συνεχής προσπάθεια για το καλύτερο.

Δεν ξέρω αν κατάφερα κάτι, αλλά τουλάχιστον προσπάθησα..Ευχαριστώ τον Δήμαρχο γιατί εξαιτίας του, βρέθηκα σε μια θέση για να προσφέρω. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την μητέρα μου και την γυναίκα μου, για την στήριξη αυτά τα 3 χρόνια και το πιο ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον πατέρα μου για τις αρχές και τις αξίες με τις οποίες με μεγάλωσε».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος