FOLLOW US: facebook twitter

Παρέμβαση Αργυρόπουλου για την κατάργηση των Τοπικών Συμβουλίων

Ημερομηνία: 24-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Παρών από την αρχή μέχρι το τέλος, στην σύσκεψη εργασίας της ΠΕΔ που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το απόγευμα στον Πύργο, ήταν  πέραν των δημάρχων και των άλλων αυτοδιοικητικών και ο επικεφαλής της παράταξης «Όραμα Δημιουργίας» δήμου Πύργου Γιάννης Αργυρόπουλος ο οποίος μάλιστα αιτιολόγησε την παρουσία του .

Ο κ. Αργυρόπουλος τόνισε ότι παρέστη αφενός για τυπικούς λόγους επειδή είναι μέλος της Γ.Σ της ΠΕΔ και αφετέρου για ουσιαστικούς, γιατί θεωρεί ότι στα σοβαρά θέματα της Αυτοδιοίκησης η συμπολίτευση και η αντιπολίτευση δεν έχουν τίποτα να χωρίσουνε και η ισχύς βρίσκεται εν τη ενώσει.

Επίσης στην τοποθέτησή του ανέφερε ότι το μείζον θέμα δεν είναι για τους δήμους η απλή αναλογική που καθόλου δεν ενδιαφέρει τους πολίτες και αφορά μόνο τους υποψηφίους δημάρχους και θεωρεί ότι πρέπει ως συνδικαλιστικό όργανο των δήμων να σταθούν σε σοβαρά και ουσιαστικά θέματα που αφορούν άμεσα τους δημότες και ένα από αυτά είναι η επιχειρούμενη κατάργηση των τοπικών συμβουλίων.

Με λίγα λόγια, το ότι τα χωριά μας, δεν θα μπορούν πια να έχουν τη δική τους φωνή για να μπορούν να λύνουν τα τοπικά προβλήματα που οι ίδιοι γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot