FOLLOW US: facebook twitter

Παράταση για τα Σχέδια Βελτίωσης λόγω μεγάλου αριθμού αιτήσεων

Ημερομηνία: 22-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”45996″ img_size=”full”][vc_column_text]Παράταση έως τις 2 Μαΐου 2018 για την υποβολή αιτήσεων στις δράσεις 4.1.1 και 4.1.3 (σχέδια βελτίωσης) αποφάσισε το ΥΠΑΑΤ καθώς είναι έντονο το ενδιαφέρον των αγροτών για το συγκεκριμένο Μέτρο και οι αιτήσεις πολλές.

Με τροποοποιητικη απόφαση που υπογράφει ο γενικός γραμματέας αγροτικής πολίτικης και διαχείρισης κοινοτικών πόρων Χ. Κασίμης καθορίζονται οι νέες ημερομηνίες που αφορούν και τα δύο στάδια του προγράμματος.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την τροποποιητική:

  • Στο πρώτο στάδιο οι υποψήφιοι δικαιούχοι υποβάλλουν και οριστικοποιούν ηλεκτρονικά την αίτηση στήριξης λαμβάνοντας ηλεκτρονικό αριθμό πρωτοκόλλου υποβολής του αιτήματός τους. Η επιλεξιμότητα των επενδύσεων ξεκινάαπό την ημερομηνία ηλεκτρονικής οριστικοποίησης της ανωτέρω αίτησης.Επισημαίνεται ότι όταν η υλοποίηση των επενδύσεων προηγείται της απόφασης ένταξης, αυτή πραγματοποιείται με αποκλειστική ευθύνη του υποψηφίου, χωρίς να υποχρεώνει το Ελληνικό Δημόσιο σε συγχρηματοδότησή της.
  • Στο δεύτερο στάδιο, έπειτα από ανακοίνωση της ΕΥΕ ΠΑΑ, οι υποψήφιοι δικαιούχοι υποβάλλουν ηλεκτρονικά συμπληρωματικά στοιχεία τεκμηρίωσης του αιτήματος.

Ως ημερομηνία έναρξης υποβολής αιτήσεων ορίζεται η 21/12/2017. Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής του πρώτου σταδίου, ορίζεται η 02/05/2018. Ως καταληκτικήημερομηνία υποβολής του δευτέρου σταδίου ορίζεται η 05/06/2018. Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής του φυσικού φακέλου, σύμφωνα με την παράγραφο 9 της παρούσας,ορίζεται η 20/06/2018. Η έγγραφη υποβολή της αίτησης στήριξης υποβάλλεται στη ΔΑΟΚ του τόπου μόνιμης κατοικίας του φυσικού προσώπου ή της έδρας του νομικού προσώπου ή του συλλογικού σχήματος.»

Μάλιστα αναφέρεται ότι τελευταία ημερομηνία για την υποβολή αιτημάτων για τη θεώρηση εγγράφων, τη χορήγηση βεβαιώσεων κ.λπ. στις ΔΑΟΚ καθορίζεται η 18/05/2018.»[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot