FOLLOW US: facebook twitter

Παράδοση η αιμοδοσία στο Τραγανό: Μεγάλη συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Αιμοδοτικός Σύλλογος

Ημερομηνία: 16-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”57662″ img_size=”full”][vc_column_text]Συγκινητική ήταν για ακόμα μια φορά, η συμμετοχή των κατοίκων του Τραγανού, στην 58η εθελοντική αιμοδοσία του Αιμοδοτικού Συλλόγου τους.

Με τη συνεργασία του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας, κατάφεραν και συγκέντρωσαν στο χώρο του Δημαρχείου, 39 πολύτιμες μονάδες αίματος, αποδεικνύοντας την αγάπη και την αλληλεγγύη τους προς τον συνάνθρωπο.

Όπως τόνισε και ο πρόεδρος του Αιμοδοτικού Συλλόγου Τραγανού κ. Θοδωρής Μαραζιώτης, η συμμετοχή ήταν αρκετά ικανοποιητική καθώς οι αιμοδότες ανταποκρίθηκαν και πάλι στο κάλεσμα τους. «Άλλωστε είναι η ψυχή του συλλόγου, χάρη σε αυτούς λειτουργεί από το 1991. Προσπαθούμε να βοηθάμε για να έχει επάρκεια η χώρα μας σε αίμα, είναι μεγάλες οι ανάγκες και πρέπει να γίνει συνείδηση όλων ότι πρέπει να δίνουμε αίμα τουλάχιστον δύο φορές τον χρόνο».

Ο Επιμελητής Β’ του Αγίου Ανδρέα Σπύρος Καπράλος, μίλησε για την παράδοση που έχει δημιουργήσει το Τραγανό στην αιμοδοσία, τονίζοντας πως δείχνει ότι ο αλτρουισμός και ο εθελοντισμός είναι ψηλά στην ατζέντα του Ηλείου πολίτη και αυτό τους χαροποιεί ιδιαίτερα. «Η ελληνική επαρχία, αναλογικά με τον πληθυσμό της, έχει τεράστια προσφορά σε αίμα, αυτό δείχνει ότι υπάρχει συνοχή στην κοινωνία και ότι η προσφορά πηγάζει από το φιλότιμο και είναι παράδειγμα για τις μεγαλύτερες πόλεις».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot