FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Φωτόπουλος και επίσημα

Ημερομηνία: 23-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας έκανε γνωστή πριν από λίγο τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Ηλία Φωτόπουλο. Ο έμπειρος τεχνικός και πρωτεργάτης της εξαιρετικής πορείας των «πρασίνων» τα τελευταία χρόνια στη Γ΄ Εθνική, συνεχίζει για τέταρτη σερί σεζόν στον πάγκο του ΠΑΟΒ, με στόχο να συνεχίσει η ομάδα την ανοδική πορεία των τελευταίων ετών.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΒ
«Η ομάδα του Παμβουπρασιακου ανανέωσε όπως ήταν φυσικό  τη συνεργασία της με τον άκρως επιτυχημένο προπονητή της ομάδας κ. Ηλία Φωτόπουλο, ο οποίος είναι και επικεφαλής όλων των τμημάτων και υποδομών…
Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και του υπενθυμίζουμε την στήριξή μας και τη βοήθειά μας σε ό,τι θα είναι δυνατόν ως προς την καλύτερη δυνατόν λειτουργία των τμημάτων του Π.Α.Ο Βάρδας, Βάρδας 15 και Ακαδημιών».

 

Εν συνεχεία θα ξεκινήσουν άμεσα οι τελικές επαφές με τους παίκτες της περασμένης σεζόν για να ανανεώσουν οι περισσότεροι εξ αυτών. Το σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΟΒ θα στηριχτεί στο περσινό βασικό κορμό και οι προσθήκες που θα γίνουν θα είναι λίγες.

*Πλούσιο ρεπορτάζ του ΠΑΟ Βάρδας με την ανανέωση του Ηλία Φωτόπουλου και όλα τα τελευταία νέα στο αυριανό φύλλο της Πρωινής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος