FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Το νέο 11μελές Διοικητικό Συμβούλιο

Ημερομηνία: 31-07-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πρόεδρος ο άλλοτε ποδοσφαιριστής και παράγοντας της ομάδας Μάκης Βέρρας

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com


Ο ΠΑΟ Βάρδας ανέδειξε το νέο του Διοικητικό Συμβούλιο και σε αυτό πρόεδρος είναι ο Μάκης Βέρρας, που έχει υπάρξει ποδοσφαιριστής της ομάδας πριν πολλά χρόνια και συγκεκριμένα την διετία 1976-1978, ενώ για αρκετά χρόνια ήταν παράγοντας του ΠΑΟΒ τη δεκαετία του 2000, επί εποχής Τσιρίκου-Αναγνωστόπουλου στην ηγεσία του συλλόγου. Μάλιστα ήταν μέλος του Δ.Σ. τη σεζόν 2005-2006, που η ομάδα κέρδισε την άνοδο για πρώτη φορά στην επαγγελματική τότε Γ΄ Εθνική (από τη Δ΄ Εθνική).

Ο Μάκης Βέρρας δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αθήνα, είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Παλαιμάχων της Αθήνας και μέλος του Συλλόγου Παλαιμάχων Κηφισιάς. Το νέο Δ.Σ. του ΠΑΟΒ αποτελείται από 11 μέλη.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΒ για το νέο Δ.Σ. έχει ως εξής:

«Η ομάδα μας ανακοινώνει την ολοκλήρωση των εργασιών καθώς εκλέχθηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου. Στη πρώτη του συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ομάδας του Π.Α.Ο. ΒΑΡΔΑΣ  συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ. που εξελέγη στις αρχαιρεσίες της 26ης Ιουλίου.

Το  Δ.Σ. είναι το ακόλουθο:

Πρόεδρος: Μάκης Βέρρας

Στην διοίκηση οι κάτωθι: Δημητρόπουλος Κωνσταντίνος, Γκουβίτσας Γιώργος, Σπούδας Κώστας, Σωτηροπούλου Βάσω, Μαρτζάκλης Τάκης, Μπερδές Άγγελος, Καραβούλιας Γιάννης, Σπατιώτης Μιχάλης.

Αναπληρωματικά μέλη: Βραχνής Νικόλαος, Θεοδωρόπουλος Ανδρέας.

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει αυτή η νέα ομάδα ανθρώπων για την ομάδα του Π.Α.Ο. ΒΑΡΔΑΣ».

Στόχος του ΠΑΟΒ είναι να κάνει ένα νέο ξεκίνημα με έντονο το ντόπιο στοιχείο, με πολλούς ποδοσφαιριστές από την Βάρδα στο ρόστερ και φυσικά με την προσθήκη έμπειρων παικτών να κάνει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας.

Πλέον, πρώτο μέλημα είναι η συμφωνία με προπονητή και οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται σε επαφές με προπονητές.

Φωτο: Βαγγέλης Δημητρόπουλος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot