FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Στοίχισαν οι απουσίες και η ατυχία

Ημερομηνία: 10-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας μετά τη διακοπή του Πάσχα έχει τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, γεγονός που τον έριξε από τη δεύτερη θέση στην τέταρτη, αλλά υπάρχουν ελαφρυντικά. Και αυτά αφορούν τις απουσίες βασικών παικτών, κυρίως στα δύο τελευταία ματς με Φωστήρα και Χαλκίδα. Συν τοις άλλοις, οι «πράσινοι» ήταν άτυχοι τόσο στον Ταύρο με το δοκάρι του Βατσή πριν γίνει το 2-1 υπέρ του Φωστήρα,ενώ και την περασμένη Κυριακή δημιούργησαν ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν πριν κάνει το 2-0 στο 69΄ ο Βεζιρτζόγλου.

Όπως και να ’χει, τα τρία αυτά άτυχα αποτελέσματα, δεν αναιρούν την εξαιρετική εικόνα του ΠΑΟΒ μέχρι το Πάσχα, με την ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου να έχει αυτή τη στιγμή, την τρίτη καλύτερη επίθεση του ομίλου με 31 τέρματα σε 26 αγώνες (μετά την πρωτοπόρο Παναχαϊκή και την τρίτη της βαθμολογίας Ερμιονίδα) και την έκτη καλύτερη άμυνα με 24 γκολ παθητικό (μετά από Παναχαϊκή, Χαλκίδα, φωστήρα, Παναρκαδικό και Αιολικό).

Νίκη στα δύο τελευταία

Απομένουν δύο αγώνες για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και ο ΠΑΟΒ έχει να αντιμετωπίσει την Ερμιονίδα την προσεχή Κυριακή στο «Γρ. Καλάκος», στο ντέρμπι για την 3η θέση του ομίλου και στο φινάλε του πρωταθλήματος θα πάει στο Άργος για να κοντραριστεί με τον ανεβασμένο Παναργειακό (έχει σκαρφαλώσει στην πέμπτη θέση). Η ομάδα της Βουπρασίας, θέλει να κάνει το δύο στα δύο για να τερματίσει στην τιμητική 3η θέση και στον αγώνα της Κυριακής είναι σίγουρο πως θα παρουσιαστεί πιο αποφασιστική, ευελπιστώντας παράλληλα να φανεί και πιο τυχερή, εν συγκρίσει με τα προηγούμενα παιχνίδια.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot