FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Αποχώρησε ο Δημητρίου-Φιλικά με Ναυπακτιακό

Ημερομηνία: 30-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στον ΠΑΟ Βάρδας, δεν θα συνεχίσει ο Άγγελος Δημητρίου. Ο ψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός έμεινε ένα χρόνο στον ΠΑΟΒ, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Η διοίκηση με ανακοίνωσή της τον ευχαρίστησε για την προσφορά του: «Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας μας ότι ο αμυντικός Δημητρίου Άγγελος αποτελεί παρελθόν, με τον Π.Α.Ο. Βάρδας  να ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας.

Τον ευχαριστούμε για αυτά που πρόσφερε στην ομάδα μας τον ένα χρόνο παρουσίας του.

Ο Σύλλογος εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Φιλικά με Ναυπακτιακό

Στα της προετοιμασίας, ο ΠΑΟΒ συμφώνησε για δυο ακόμα φιλικά. Συγκεκριμένα, στις 9 Σεπτεμβρίου θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον Ναυπακτιακό Αστέρα, ενώ στις 16 Σεπτεμβρίου θα παίξει την άτυπη ρεβάνς στο «Γρ. Καλάκος» της Βάρδας. Ήδη το πρόγραμμα των φιλικών αρχίζει πλέον να γεμίζει, καθώς έχουν ανακοινωθεί ήδη τα πρώτα. Η αρχή, θα γίνει στο «Γρ. Καλάκος», στις 19 Αυγούστου, με αντίπαλο το νεοφώτιστο στη Γ΄ Εθνική, Πανμομβριακό.

Η Πάολα στη Βάρδα

Μια από τις μεγαλύτερες λαϊκές τραγουδίστριες, η Πάολα θα βρίσκεται την Κυριακή 12 Αυγούστου στη Βάρδα, προσκεκλημένη του ΠΑΟΒ, για μια μοναδική και αξέχαστη βραδιά. Η απόλυτη βασίλισσα της πίστας, με την αισθαντική χροιά και την πάντα εκρηκτική σκηνική παρουσία  έρχεται για μια καλοκαιρινή βόλτα στην πόλη της Βάρδας σε ένα πιο «εναλλακτικό» σημείο πιο μακριά απ’ τα συνηθισμένα, υποσχόμενη μια μαγευτική βραδιά. Μαζί της θα συμμετάσχει και ο Δήμος Αναστασιάδης. Επίσης η Χριστίνα Σαλτη, ο Παναγιώτης Τσαφαρας και η Αλεξάνδρα Μαντη. Τηλέφωνο κρατήσεων 6947 073 735.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος