FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Προαθλητικός έλεγχος για την κάρτα υγείας αθλητή

Ημερομηνία: 22-09-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”71634″ img_size=”full”][vc_column_text]Υπό την αιγίδα της Ε.Π.Σ. Ηλείας και τη βοήθεια του πρώην βουλευτή και ιατρού καρδιολόγου του νοσοκομείου Πύργου κ. Αντωνακόπουλου και σε συνεργασία με τους διοικητές των νοσοκομείων Πύργου και Αμαλιάδας κ.κ. Διαμαντόπουλο, Λέντζα, ξεκίνησε την Παρασκευή ο προαθλητικός έλεγχος με καρδιογράφημα και κλινική εξέταση από ιατρό καρδιολόγο που είναι απαραίτητα για την έκδοση κάρτας υγείας αθλητή.

Η ΕΠΣ Ηλείας, έκανε την αρχή με την ομάδα του Π.Α.Ο. Βάρδας και τους αθλητές αυτού, βαδίζοντας σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Π.Ο.. Με νόμο που ψηφίστηκε πριν λίγες μέρες στην βουλή, είναι πλέον υποχρεωτική η έκδοση κάρτας υγείας αθλητή.

Σύμφωνα με το Νόμο 4479/2017 και ΦΕΚ 3254/Β’/08-08-2018, από τις 9 Σεπτεμβρίου 2018, ισχύει η κάρτα υγείας αθλητή, η οποία θα προσκομίζεται υποχρεωτικά στη γραμματεία ή στον αρμόδιο διαιτητή αγώνα και αποτελεί βασική προϋπόθεση συμμετοχής σε αυτόν. Ισχύει δε για κάθε είδους αθλητική εκδήλωση αγωνιστικού χαρακτήρα.

Ως εκ τούτου, όσοι αθλητές και αθλήτριες είναι ήδη κάτοχοι δελτίου αθλητικής ιδιότητας, πρέπει να σφραγίσουν τη νέα κάρτα, η οποία και θα έχει ισχύ για ένα χρόνο.

Ο Π.Α.Ο. Βάρδας ευχαριστεί τόσο τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ κ. Άρη Κουλούρη όσο και τον ιατρό κ. Τάκη Αντωνακόπουλο. τόσο για την βοήθειά τους όσο και για την εθελοντική προσφορά τους προς την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές της.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot