FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας-Παλληξουριακός 4-0: Εκεί στη Γ΄ Εθνική!

Ημερομηνία: 19-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”52780″ img_size=”full”][vc_column_text]

Στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη ο ΠΑΟΒ

Ο ΠΑΟ Βάρδας νίκησε με 4-0 τον Παλληξουριακό, το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο Ν.Μανολάδας και κατά μεγάλο ποσοστό εξασφάλισε την παραμονή στη Γ΄ Εθνική. Οι πράσινοι βρίσκονται πλέον 7 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και ουσιαστικά ψάχνουν 3-4 βαθμούς τις εναπομείνασες 6 αγωνιστικές για να σφραγίσουν και μαθηματικά την παραμονή. Έχουν να πάνε στο Λεωνίδιο στις 18 Μαρτίου, ενώ στις 24 Μαρτίου θα υποδεχτούν την Αχαϊκή και σε αυτά τα δύο παιχνίδια, εκτός απροόπτου, θα ανανεώσουν τη συμμετοχή της στη Γ΄ Εθνική.

1-0 το ημίχρονο

Ο ΠΑΟΒ μπήκε αποφασισμένος να καθαρίσει το παιχνίδι και εξαρχής πίεσε τους νησιώτες. Μόλις στο 3′ μετά από ωραία ενέργεια του Θανάση Νικολόπουλου, η μπάλα  έφτασε στον Κωνσταντινίδη που σούταρε αλλά απέκρουσε ο Σκαμαντζούρας. Στο 12′ ο Κωνσταντινίδης και πάλι ανάγκασε τον τερματοφύλακα του Παλληξουριακού  σε δύσκολη επέμβαση και στο 16′ πλασέ του Γούρμου μπλόκαρε ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων. Εν τέλει στο 22΄ η ηλειακή ομάδα άνοιξε το σκορ. Ο Θανάσης Νικολόπουλος που είχε πολύ καλή απόδοση, πάσαρε στον Κωνσταντινίδη, ο οποίος πλάσαρε σωστά (1-0).
Στο 37΄ ο Παλληξουριακός απείλησε πρώτη φορά με ένα μακρινό σουτ του Μπράτι που πέρασε δίπλα από τα δοκάρια.

Τρία γκολ στο β΄ μέρος

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΒ ήλεγχε το ματς και στο 70΄ ο Ανδρέας Γούρμος «καθάρισε τη  μπουγάδα»! Ο  «Κόκος» του πάσαρε ωραία κάθετα τη μπάλα και ο έμπειρος επιθετικός δεν λάθεψε (2-0). Από κει και πέρα όλα έγιναν πιο εύκολα καθώς ο Παλληξουριακός ανοίχτηκε ακόμα περισσότερο. Έτσι, στο 79΄ ο Ντόμας έβγαλε ασίστ στον Καλογερόπουλο, ο οποίος σκόραρε σε δεύτερο σερί ματς (3-0).
Δύο λεπτά μετά ο Ντόμας έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με καρφωτή κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του αρχηγού Γιώργου Πολίτη (4-0).

Καλύτεροι από τους «πράσινους» της Βουπρασίας, ο Περικλής Πολίτης, ο παίκτης-προπονητής Κώστας Κωνσταντινίδης, ο Ντόμας  και ο Θανάσης Νικολόπουλος, χωρίς όμως  να υστερήσει κανείς.

ΠΑΟ Βάρδας: Καπούταγλης, Π. Πολίτης, Χούσα, Δ. Νικολόπουλος, Δημητρίου, Ανδριέλος, Θ. Νικολόπουλος (80′ Καρούτης), Ντόμας, Γούρμος (77′ Καλογερόπουλος), Κωνσταντινίδης (85′ Πρίφτης), Γ. Πολίτης (85′ Παλιάτσας).

Παλληξουριακός: Σκαμαντζούρας, Χασάι (85′ Καπάτος), Ζάβαλης, Ζερβός, Καράι (85′ Μπαλάσκας), Λυκούδης, Κόμητας, Στ. Βαλεντής (58′ λ.τρ. Πολλάκης), Μπράτι (87′ Α. Βαλεντής), Ηλ. Αντωνάτος, Αραβαντινός.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot