FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Ντόμας, για πάντα στη Βάρδα!

Ημερομηνία: 07-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”32398″ img_size=”full”][vc_column_text]Η πολυπόθητη συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας με το Νίκο Ντόμα επετεύχθη για τον ΠΑΟΒ και ένας από τους πλέον ποιοτικούς παίκτες της Γ’ Εθνικής θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη «Μπάρτσα».

Ενδεικτική της ικανοποίησης, που επικρατεί στις τάξεις της διοίκησης της Βάρδας, είναι η ανακοίνωση που εξεδόθη αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας: «Ντόμας Νίκος… Για πάντα εδώ… Ο Νίκος Ντόμας πρόκειται για έναν από τους καλύτερους και πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές της Γ’ Εθνικής και είναι ευτυχία να τον έχουμε στην ομάδα μας.

Τα τελευταία χρόνια αποτελείται βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος του ΠΑΟ Βάρδας. Με μεγάλη και σπουδαία καριέρα μας δείχνει την θέληση και την αγάπη του για την ομάδα της ΒΑΡΔΑΣ με την οποία θα συνεχίσει για τέταρτη συνεχή χρονιά'”.

Από την πλευρά του ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, εμφανώς ικανοποιημένος κι ο ίδιος, δήλωσε:

“Την ομάδα του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ τη νιώθω σαν την οικογένειά μου και η θέλησή μου ήταν να μείνω και να προσφέρω σε αυτή. Στα τόσα χρόνια που είμαι στην ομάδα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος γιατί οι συνθήκες, το κλίμα και το περιβάλλον που υπάρχουν στο σωματείο είναι ιδανικές για εμάς τους ποδοσφαιριστές, ώστε να μπορούμε να κάνουμε την δουλειά μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση και στο τεχνικό επιτελείο για την εκτίμηση και αναγνώριση της προσφοράς μου. Και ένα ακόμα μεγαλύτερο στους συμπαίκτες μου και τον φίλαθλο κόσμο της Βάρδας που προσπαθούν συνεχώς ώστε η ομάδα μας να κάνει σημαντικά βήματα προόδου. Καλή αγωνιστική χρονιά να έχουμε με υγεία κ επιτυχίες…».

Το πλάνο, λοιπόν, για τον καταρτισμό του ρόστερ προχωρά με γοργούς ρυθμούς και ήδη η διοίκηση με τον Ηλία Φωτόπουλο έχουν καταφέρει να κρατήσουν στην ομάδα αρκετούς από τους παίκτες του περσινού έμψυχου δυναμικού.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot