FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Νίκησε Καταστάρι, έχασε από Πανμοβριακό

Ημερομηνία: 02-09-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”69997″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο ΠΑΟΒ έδωσε δύο φιλικά παιχνίδια το Σαββατοκύριακο στο «Γρ. Καλάκος», το Σάββατο με το Καταστάρι και σήμερα με τον Πανμοβριακό. Η ομάδα του Μίκι Τσίρκοβιτς το Σάββατο νίκησε 2-1 το Καταστάρι και σήμερα ηττήθηκε 1-2 από την αχαϊκή ομάδα.

Κόντρα στους Ζακυνθινούς, οι «πράσινοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 5΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κάρδαρη και στις αρχές της επανάληψης ο Λιόσης ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο. Στο 78΄ ο Γούρμος με κεφαλιά μετά από σέντρα του νεοαποκτηθέντα Απόστολου Ξύδη, διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Σήμερα, η ομάδα της Βουπρασίας κόντρα στον Πανμοβριακό παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με το ματς με το Καταστάρι. Ο Γρηγόρης Νιφορόπουλος έκανε το 0-1 στο 12΄ για να ισοφαρίσει στο 50΄ ο Μπούνας ύστερα από γύρισμα του Γούρμου. Στο 67΄ μετά από λάθος, ο πρώην «πράσινος» Θανάσης Καλογερόπουλος έκανε το 1-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot