FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Θετικά μηνύματα στο πρώτο φιλικό

Ημερομηνία: 22-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”36722″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο ΠΑΟ Βάρδας νίκησε 1-0 στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας την ενισχυμένη Αχαϊκή και έδειξε πως θα αποτελέσει και φέτος ένα δυνατό σύνολο που θα παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Οι «πράσινοι» ήταν συμπαγείς παρότι αγωνίστηκαν 22 ποδοσφαιριστές (δεν έπαιξε ο τερματοφύλακας Γιώργος Λαδάς και ο Κυριάκος Γεωργόπουλος) και η εικόνα που έδειξαν ήταν ενθαρρυντική.

Ο τεχνικός Ηλίας Φωτόπουλος σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, κράτησε-ορθά- χαμηλούς τόνους: «Ήταν το πρώτο φιλικό και αγωνίστηκαν 22 ποδοσφαιριστές. Είναι νωρίς ακόμα. Τα μηνύματα πάντως ήταν θετικά από πλευράς διάθεσης και αγωνιστικότητας. Θέλουμε όπως πολλή δουλειά, έχουμε δρόμο μπροστά μας», ανέφερε ο έμπειρος προπονητής που περιμένει σταδιακά να ανεβάζουν ρυθμούς οι παίκτες του.

Δύο φιλικά το Σαββατοκύριακο

Το προσεχές Σαββατοκύριακο έχουν προγραμματιστεί άλλα δύο φιλικά παιχνίδια. Το Σάββατο με τη Θύελλα Πατρών (ομάδα της Α΄ Αχαΐας) εκτός έδρας και την Κυριακή με τον Παλληξουριακό εντός. Στα μεταγραφικά, ο τεχνικός Ηλίας Φωτόπουλος θέλει έναν παίκτη για τα άκρα της επιθετικής γραμμής και αν βρεθεί κάποια συμφέρουσα οικονομικά περίπτωση, θα αποκτηθεί.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot