FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Επέστρεψε ο «Κόκος»

Ημερομηνία: 11-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”32705″ img_size=”full”][vc_column_text]Επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια ο Κώστας Κωνσταντινίδης ή «Κόκος», όπως είναι το προσωνύμιό του, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση του ΠΑΟΒ, τη φανέλα του οποίου έχει τιμήσει κατά το παρελθόν και με το παραπάνω, έχοντας «κερδίσει» πολλούς φίλους στην Βάρδα.

Μάλιστα, η ικανοποίηση στις τάξεις της «Μπάρτσα» για την επίτευξη της εν λόγω συμφωνίας είναι μεγάλη κι ενδεικτική είναι και η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι ιθύνοντες του συλλόγου:

“Ο αγαπητός σε όλους μας «Κόκος» είναι από τα αγαπημένα παιδιά της οπαδών της ομάδας μας και αυτό, γιατί το προηγούμενο διάστημα που αγωνίστηκε στους πράσινους έκανε πράγματι εξαιρετικές εμφανίσεις και είμαστε κάτι παραπάνω από σίγουροι ότι και φέτος θα συνεχιστούν.

Με την εμπειρία του, τις παραστάσεις που έχει παίζοντας τόσα χρόνια σε υψηλό επίπεδο αλλά και με τον επαγγελματισμό που τον διακρίνει θα μας δώσει μεγάλη βοήθεια αγωνιστικά. Η διοίκηση καλωσορίζει τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ και πάλι στην οικογένεια του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ και του ευχόμαστε υγεία, επιτυχίες και πολλά γκολ”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο έμπειρος πατρινός ποδοσφαιριστής ανέφερε:

“Είμαι χαρούμενος γιατί ήρθα πάλι σε μια ομάδα γεμάτη υγεία, σε μια ομάδα που χαίρεσαι να παίζεις ποδόσφαιρο. Δεν βλέπω την ώρα να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες αλλά και πολλά παιδιά που υπήρξαμε μαζί στο προηγούμενο πέρασμά μου και να ξεκινήσω προπονήσεις με την ομάδα μου.

Γνωρίζω πολύ καλά ότι οι φίλαθλοι της ΒΑΡΔΑΣ με αγαπάνε και γι’ αυτό θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε να μπορέσω και να προσφέρω ότι καλύτερο γι αυτούς. Ευχαριστώ την διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Καλή αγωνιστική χρονιά να έχουμε με υγεία κι επιτυχίες”.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot