FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Επέστρεψε ο Αγουρίδης

Ημερομηνία: 29-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

agouridis

Ηλ. Φωτόπουλος: «Ανεβασμένος ο Αστέρας αλλά στοχεύουμε στη νίκη»

Ο ΠΑΟ Βάρδας υποδέχεται την Κυριακή τον Αστέρα Αμαλιάδας, στην επανέναρξη της Γ΄ Εθνικής και ο Ηλίας Φωτόπουλος έχει πλέον στη διάθεσή του και τον Μίμη Αγουρίδη, ο οποίος είχε χτυπήσει στο κεφάλι στον αγώνα με το Λουτράκι και απείχε την προηγούμενη εβδομάδα από τις προπονήσεις. Ο Αχαιός αμυντικός ξεκίνησε τη Δευτέρα τρέξιμο και αν μέχρι το Σάββατο βγάλει χωρίς προβλήματα το προπονητικό πρόγραμμα, θα θέσει υποψηφιότητα για την αρχική ενδεκάδα.  Ο Ραφαήλ Σιδέρης που προερχόταν από τραυματισμό είναι απολύτως καλά και γυμνάζεται σε εντατικούς ρυθμούς με τους «πράσινους» κι έτσι οι μοναδικοί απόντες από το ηλειακό ντέρμπι θα είναι ο τιμωρημένος Γιώργος Κοκκίνης και ο στρατευμένος Δημήτρης Πατάπης.

Ηλίας Φωτόπουλος

«Το ντέρμπι θα κριθεί στη μαχητικότητα»

Ο τεχνικός Ηλίας Φωτόπουλος, σε χθεσινές του δηλώσεις στην «Πρωινή» χαρακτήρισε δύσκολο το παιχνίδι και τόνισε πως θα κριθεί στη δύναμη, τη μαχητικότητα και στα λιγότερα λάθη. «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, από αυτά που κρίνονται στις λεπτομέρειες, στη δύναμη, την μαχητικότητα και στην ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη. Ο Αστέρας είναι ανεβασμένος αγωνιστικά και ψυχολογικά αλλά στόχος μας είναι η νίκη για να διατηρήσουμε ή να αυξήσουμε τη διαφορά από τους διώκτες μας, αναλόγως και με τα υπόλοιπα αποτελέσματα», ανέφερε ο έμπειρος προπονητής.

Γεύμα στους παίκτες

Μετά την προπόνηση της Δευτέρας, ο Ηλίας Φωτόπουλος παρέθεσε γεύμα στους ποδοσφαιριστές στο γήπεδο (μπάρμπεκιου), με σουβλάκια, αναψυκτικά και γλυκά. Ήταν ένα γεύμα  το οποίο συνηθίζει να παραθέτει  κάθε χρόνο ο τεχνικός της ομάδας στους «πράσινους», δείγμα του πολύ καλού κλίματος που υπάρχει στις τάξεις του συλλόγου της Βουπρασίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot